Maratonia, juoksumessuja ja pt-hommia

Takana on lämmin kesä ja kerrankin tuntuu siltä, että kesää on jatkunut useamman kuukauden. Tänä vuonna syksy tulokaan ei tunnu niin pahalta kuin yleensä vaan melkein jo odotan niitä ihania raikkaita syysaamuja ja iltoja. Kohta pääsee poluille juoksemaan kurassa samalla kosteaa metsää tuoksutellen. Toki tiedä, että syksy ja viilenevä sää tuovat mukanaan kohta myös talven ja pakkaset, joka aiheuttaa astmaatikolle lisähaasteita ainakin juoksun suhteen.
Mutta ei mietitä vielä sitä, koska siihen on vielä kauan aikaa, nautitaan ensin tulevasta syksystä. Ja olen ihan tosissani siitä, että pääsee poluille kurassa juoksemaan. Välillä poluilla tuntee olevansa niin vapaana ja kuin lapsi, kun saa juosta lätäköiden läpi eikä tarvitse varoa kuralätäköitä vaan voi juosta suoraan läpi.

Ennen kurakautta on kuitenkin vielä edessä kesän viimeinen katujuoksu ja sehän onkin, ei mikä tahansa tapahtuma, vaan Berliinin Marathon 16.9. Viimeisiä pidempiä juoksuja pitäisi tehdä ensi viikolla ja sen jälkeen alkaa lähtölaskenta ja keventely kohti tapahtumaa.
Itselläni keventely onnistuu hyvin Vauhtisammakon ohjaajana ja pt-asiakkaita ohjatessa. Vähän omaa treeniä tulee lisäksi, mutta pääasiassa kehonhuoltoa ja liikkuvuutta sekä kevyttä juoksua.
Viimeisen kuukauden aikana on muutenkin tapahtunut paljon kaikkea uutta ja hienoa. Olen saanut uusia pt-ohjattavia, päässyt Vauhtisammakon juoksukouluun ohjaajaksi, tilannut yritykselle kotisivut, jotka julkaistaan ihan lähiaikoina ja kirsikkana kakun päällä, meidät molemmat on valittu Salomon Ambassadoreiksi eli brändilähettiläiksi. Meitä tulette näkemään ainakin täällä Turun seudulla erilaisissa polkujuoksuun liittyvissä tapahtumissa. Ensimmäinen tapahtuma on Vauhtisammakon Juoksumessut jotka järjestetään 10.-15.9. Löytyy Facebookista tapahtumana nimellä Juoksumessut, klikkaa edellä tekstiä niin siirtyy automaattisesti sivulle.
Juoksumessuilla tulee olemaan paljon erilaista ohjelmaa pitkin viikkoa ja me olemme paikalla tiistaina 11.9. polkujuoksupäivässä Villa Järvelässä Littoistenjärven rannalla Salomonin tuotteiden kanssa. Kannattaa tulla testaamaan kenkiä ja juoksuliivejä!

Berliinin jälkeen on taas aikaa keskittyä enemmän polkujuoksuun itsekin ja salitreeni on pakko saada kalenteriin mukaan. Onneksi kehonpainollakin voi vaikka juoksun lomassa tehdä treeniä, jos salille ei meinaa ehtiä tarpeeksi usein.

Olen syksylle myös kaavaillut pienryhmätreeniä, mutta ajankohta on vielä avoinna. Kun ajankohta selviää, ilmoittelen asiasta täällä ja somessa, joten kannattaa laittaa kanavat seurantaan. Tekstin lopussa löytyy painikkeet, josta pääset niihin.

Lisäksi kuulisin mielelläni millaisia treenejä te haluaisitte päästä tekemään joko ulkona tai sisällä, jotta saadaan mieluinen treeni aikaiseksi.

-T-

Seuraa myös
⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: