Heleä Training – personal trainer palvelut

Personal trainer -palveluita Heleä Trainingilta yksilöille sekä pienryhmille toiminnallista harjoittelua sekä matalan kynnyksen lihaskuntoharjoittelua Turussa ja sen lähikunnissa.

Heleä Training – juoksuohjaukset

Heleä Training tarjoaa myös juoksuohjausta yksilötasolla ja ryhmille maantiejuoksuun sekä polkujuoksuun. Uudet valmennusryhmämme alkavat elokuussa 2022, lisätietoa somekanavistamme; IG @helea_training Fb Heleä Training

Valmentajamme

Personal trainer ja juoksuohjaaja Tanja on kouluttautunut kuntosaliohjaajaksi ja personal traineriksi Trainer4You:n kautta. Lisäkoulutuksina TRX-ohjaaja, Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja, urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen yliopistossa (2019-2020), Psyykkinen valmennus Trainer4You:lla ja syksyn 2022 aikana vielä Ravintovalmentajan opinnot.

Personal training kohderyhmänä Tanjalla ovat liikunnan aloittajat, elämäntapamuutosta hakevat sekä kaikki, jotka tarvitsevat tukea treeneihinsä. Haluan nähdä kaikki yksilöt ominaan ja treenit sekä kaikki sen ympärillä suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi. Osaan ottaa huomioon arjen hektisyyden ja elämäntilanteen, ojennan mielummin porkkanan kuin käskytän. Käy lukemassa ajatuksiani henkilökohtaisesta valmennuksesta täältä.

Liikun paljon ja nautin siitä!

Tilanne ei kuitenkaan aina ole ollut tämä. Havahduin muutama vuosi sitten sohvalta makaamasta ja ajattelin, että nyt on pakko tehdä liikkumattomuudelle jotain ja sillä tiellä ollaan. Tästä syystä tiedän ja muistan vielä hyvin millaista on aloittaa lähes nollasta.

Jarkko on kouluttautunut toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi Spartan Academyn kautta sekä käynyt Spartanin kuntosali ja voimaharjoittelun ohjelmoinnin koulutuksen. Häneltä saat valmennusta liikkuvuusharjoitteluun, voimatreeniin kehonpainolla ja kahvakuulalla tehtynä sekä levytankoa apuna käyttäen. Jarkko on myös Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja.

Tutustu palveluihin osoitteessa https://www.personaltrainerturku.net/