Heleä Training – personal trainer palvelut

Personal trainer -palveluita Heleä Trainingilta yksilöille sekä pienryhmille Turussa ja sen lähikunnissa. Lisäksi kauttamme saa juoksuohjausta yksilötasolla ja ryhmille maantiejuoksuun sekä polkujuoksuun.

Personal trainer Tanja on kouluttautunut kuntosaliohjaajaksi sekä personal traineriksi Trainer4You:n kautta. Lisäkoulutuksina TRX-ohjaaja, Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja, urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen yliopistossa (2019-2020) ja tällä hetkellä meneillään Psyykkisen valmennuksen opinnot Trainer4You:lla.

Personal training kohderyhmänä ovat liikunnan aloittajat, elämäntapamuutosta hakevat sekä kaikki, jotka tarvitsevat tukea treeneihinsä. Haluan nähdä kaikki yksilöt ominaan ja treenit sekä kaikki sen ympärillä suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi. Osaan ottaa huomioon arjen hektisyyden ja elämäntilanteen, ojennan mielummin porkkanan kuin käskytän. Käy lukemassa ajatuksiani henkilökohtaisesta valmennuksesta täältä.

Liikun paljon ja nautin siitä!

Tilanne ei kuitenkaan aina ole ollut tämä. Havahduin muutama vuosi sitten sohvalta makaamasta ja ajattelin, että nyt on pakko tehdä liikkumattomuudelle jotain ja sillä tiellä ollaan. Tästä syystä tiedän ja muistan vielä hyvin millaista on aloittaa lähes nollasta.

Jarkko on kouluttautunut toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi Spartan Academyn kautta sekä käynyt Spartanin kuntosali ja voimaharjoittelun ohjelmoinnin koulutuksen. Häneltä saat valmennusta liikkuvuusharjoitteluun, voimatreeniin kehonpainolla ja kahvakuulalla tehtynä sekä levytankoa apuna käyttäen. Jarkko on myös Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja.

Tutustu palveluihin osoitteessa https://www.personaltrainerturku.net/