Suunto Spartan käyttöohjeet

Meillä on käytössä Suunto Spartan Sport Wrist Hr, Suunto Baro , Suunto Spartan Ultra ja uusin malli Suunto9 Baro urheilukellot. Ajattelin tässä nyt tuoda esille pienen avustuksen kellon käyttöönotolle ja perustoiminnoille. Jatkossa tulee vielä toinen postaus missä on vähän syvemmin vinkkejä ja niksejä joita kellossa on. Näihin kaikkiin kelloihin pätee likimain samat toiminnot ja ohjeet, pieniä poikkeuksia voi toki olla.

Ensimmäinen käyttöönotto

* Kello laitetaan päälle painamalla yläpainike pohjaan

*Muuten kellossa voi liikkua valikosta toiseen joko noilla napeilla taikka näyttöä pyyhkäisemällä.

*Kello kysyy ekaa kertaa käynnistettäessä alkuasetuksia ym. ne voi vaihtaa myöhemmin toiseksi jos haluaa vaikka eri kielen valikoihin.

*Tämän jälkeen jos kello on uusi kannattaa se kytkeä tietokoneeseen ja ladata uusin käyttöjärjestelmä. Tämä tapahtuu laittamaa usb-kiinni kelloon ja toinen pää tietokoneeseen. Tietokoneelle pitää ladata ja asentaa Suunto-Link ohjelma, löydät sen täältä!

Harjoituksen aikana

*Pääset Harjoitus – valikkoon pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin. Napauttamalla näyttöä tai keskinappia painamalla pääset valitsemaan harjoituksen.

*Harjoituksen aikana ylänappi laittaa tauolle tai pääset lopettamaan harjoituksen.

*Keskinappia painamalla (älä pidä pohjassa) tai pyyhkäisellä vasemmalle pääset vaihtamaan kellotaulua ja näyttöä harjoituksen aikana.

*Näytön tietoja voi muokata omanlaiseksi Movescountissa ja laittaa siihen tietoja joita haluaa nähdä kesken harjoituksen tai kilpailun

*Alapainiketta painamalla saat kierroksen muistiin

Asetukset ja muut valikot

*Asetuksia voi muuttaa joko Movescountissa tai menemällä kellon asetuksiin, tämä tapahtuu joko pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin tai ylänappulalla kunnes tulet asetukset-valikkoon.

*Asetuksiin pääset käsiksi painamalla keskinappia tai näyttöä painamalla. Asetuksissa voit muokata tietojasi, kellotaulua, yhdistää kellon puhelimeen ym.

*Aktiivisuuden seurantaan pääset liikkumaan joko pyyhkäisellä näyttöä ylöspäin tai alanappulalla.

*Tulee esille Aktiviteetti kohta jossa näkyy askeleet. Näpäyttämällä näyttöä saat vaihdettua sen näyttämään kulutetut kalorit.

*Pyyhkäisemällä näyttöä oikealle näet viimeisen viikon keskiarvot noista, pääset vaihtamaan mitä tietoa näytetään taas näpäyttämällä näyttöä

Tällä samalla logiikalla pääset liikkumaan kellossa ja tutkimaan mitä kaikkea siitä löytyy.

Puhelimeen saat ladattua Suunnon Movescount -sovelluksen ja siirrettyä datan sinne talteen jos ei ole esimerkiksi tietokonetta saatavilla ja haluat tiedot talteen.

Seuraa myös
⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: