Juhannuspoluilla Ruissalossa

(Postaus sisältää *mainoslinkkejä)
Polkujuoksun merkeissä alkoi meidän juhannus tänä vuonna. Ollaan useana vuonna aiemmin käyty pyöräilemässä pidempi lenkki juhannusaattona, mutta tänä vuonna se vaihtui juoksuun. Tosin pyörälenkkikin on ohjelmassa vielä viikonlopulle. 

Tarkoituksena oli lähteä sen verran aikaisin aamulla, että ehdittäisi juosta ennen päivän kuuminta hetkeä. Nukuttiin kuitenkin seitsemään ja aamupalan jälkeen päästiin kotoa matkaan vasta noin kahdeksan aikaan, juoksemaan lähempänä puoli yhdeksää. Silloin oli vielä ihan mukava lämpötila, mutta nopeasti se nousi. Tosin metsän puolella oli vielä ihan hyvä mennä loppumatkastakin. Lähdettiin jälleen liikkeelle 20 min juoksua ja 3 min tankkauskävelyä taktiikalla ja se näytti toimivan hyvin. 


Ruissalo oli vielä hiljainen aamulla. Muutama kävelijä nähtiin Kansanpuiston rantatiellä, olivat tulleet katsomaan Ruotsiin menevien laivojen lähtöä. Ne on aina yhtä vaikuttava näky siinä Ruissalon kapeikossa. Miten ne mahtuvatkin siinä kulkemaan?

Menomatkalla juostiin pyörätietä pitkin melkein golfkentälle saakka, josta käännyttiin kohti Kuuvannokkaa. Kuuvannokasta matka jatkui pitkin polkuja Honkapirtille ja takaisin kohti Kasvitieteellistä puutarhaa ja Ruissalon telakan viereistä parkkipaikkaa. Maltillista vauhtia edettiin ja välillä pidettiin kuvaustaukojakin. Aikaa meillä kului melkein 3 tuntia.

Lämpötila nousi ja nestettä kului puolitoista litraa, joka on aika alakanttiin näillä lämpötiloilla. Autossa kuitenkin odotti vielä yksi juomapullo. Lisäenergiaa otin jokaisella 3 minuutin kävelytauolla, joko Honeysty -hunajageelin tai Bloks -energiakarkin. 

Varusteet juhannusaaton lenkillä
Tanja:

Jarkko:

**Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä (mainoslinkkejä). Suosittelemme vain niitä tuotteita ja palveluita, joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. 

IG

Facebook⬥     

⬥ https://www.personaltrainerturku.net

Youtube

Share this post: