Polkujuoksu || Salomon Sense Ride

Kelit ovat viikonlopusta muuttuneet, mutta viikonloppuna oli mitä mahtavin ilma ulkoilla.
Marraskuu ja sai laittaa aurinkolasit päähän, luksusta 🙂

Lauantain ohjelma oli siis aika selvä.  Ei muuta kuin baanalle ja polkujuoksun jälkeen suoraan avantoon. Luksusta luvassa siis koko päiväksi jota lisäsi se, että perjantaina posti toi paketin jota en osannut odottaa.

Postin mukana tuli Salomonilta uutta asustetta juoksuun sekä uuden polkujuoksu kengät, Salomon Sense Ride .

Reilut kaksi tuntia polkuja kierreltyä kohtalaisen monipuolisessa maastossa ja ensimmäisen lenkin jäljiltä tunne kenkiin on seuraavanlainen.
Salomon Sense Ride kengät on monipuoliset ja menee hyvin hyvin vaikka joutuisit välillä poistumaan poluilla ja juoksemaan asfaltillakin. 
Kenkä rullaa maantiellä myös nätisti ja kaksiosainen välipohja vaimentaa iskutusta hyvin ja pitää askelluksen kimmoisena.

Parhaimmillaan kenkä on toki poluilla ja varsinkin kalliolla sekä melko kovalla pohjalla, jota tällä kertaa lenkillä olikin paljon. 
Hiekkatietä ei paljoa reittiini mahtunut mutta myös siinä lyhyessä pätkässä jonka juoksin niin tuntuma oli hyvä ja nappulat pitivät hyvin.
Kalliot hieman mietityttivät varsinkin kun ne olivat märkiä ja liukkaita, mutta pelkoni oli turhaa.
Kenkiin pystyi luottamaan ja sain painella märillä kallioilla sen minkä raskailta jaloiltani pääsin.
Salomon Sense Ride kenkien ulkopohjan etuosan poikittaiset joustourat parantavat joustavuutta ja välipohjan päkiän alla oleva pistosuoja estää terävien kivien ja maaston epätasaisuuksien tuntumista pohjan läpi.

Kärjessä on on vahvike joka suojaa varpaita ja se onkin varsinkin minulle diabeetikkona tärkeää.
Nauhoitus on pikanauhoitus ja itse ainakin tykkään siitä, saan kengät istumaan itselleni paremmin tuolla kiinnityksellä.

Tekniset tiedot:

Salomon Sense Ride-polkujuoksukengissä on 8mm droppi ja hyvä iskunvaimennus.
Kengissä on Salomonin uusi Vibe-tekniikka, joka paitsi vaimentaa iskuja (Ortholite- pohjallinen)  myös poistaa tärinää jota askellus aiheuttaa. 
Kengissä on hengittävä verkkomateriaalipäällinen ja tuttuun tyyliin kätevä pikakiinnitys.
Contagrip -kumipohja pitää hyvin vaihtelevassa maastossa.

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: