Black Friday | tarjous Personal Trainer 1+1

Black Friday on täällä!

Nettikaupat ja kivajalkamyymälät ovat täynnä mitä hulluimpia Black Friday tarjouksia. On tuotteita on palveluita, löytyy matkoja ja vaatetta, vaikka mitä.

Oletko odottanut tarjousta hyvinvointiin liittyen? Tai mahdollisesti ajatellut aloittaa uuden harrastuksen vuoden alusta?

Tarkkasilmäisimmät ovat jo aiemmin viikolla bonganneet julkistamani tarjouksen ja joitakin kyselyitä olen saanutkin sitä koskien. Nyt vielä tarkemmin kyseisestä tarjouksesta.

Black Friday-tarjous

1 kk Personal Trainer-ohjaukseen toinen kuukausi kaupan päälle

Eli tarjous on voimassa ainoastaan tänään perjantaina 23.11.2018. Lähetä viesti kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, valitse henkilökohtainen valmennus ja lisätietokenttään maininta 
”pt 1+1” ja saat 2 kuukauden ohjaukset 1 kuukauden hinnalla, 365€.
Ohjaukset alkavat tammikuussa 2019 tai erikseen sovitusti ja maksuvälineinä käyvät lasku, Smartum ja ePassi. Maksu tulee olla suoritettuna ennen kuin ohjaukset alkavat. 
Sinun tulee varmistaa, että omalle salillesi saa tulla oman pt:n kanssa ja mikäli sali veloittaa tästä jotain, tulee tämä maksu sinun maksettavaksesi. Jos sinulla ei vielä ole salijäsenyyttä, niin mainitse tämä yhteydenottolomakkeella niin voin antaa vinkkiä salin valintaan liittyen. 
Salin tulee sijaita Turussa tai Raisiossa ja ohjaukset tapahtuvat joko maanantaiaamuisin alkaen viimeistään klo 9 tai viikolla iltaisin aikaisintaan klo 17:30 alkaen.

Kotisivuilta löytyy vielä tarkemmin kuvaus ohjausten sisällöstä. Jos sinulla on kysyttävää ohjauksesta tai muuten tästä tarjouksesta, laita viestiä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai kotisivujen lomakkeen kautta.

Nyt vain lunastamaan tämä loistava tarjous!

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: