Koko viikonloppu polkujuoksua

Viime viikon treeneistä on nostettava esille polkujuoksu, sen parissa menikin koko viikonloppu perjantaista sunnuntaihin.

Osui kyllä hyvät ilman viikonlopulle!

Mitään kovia vetoja ei yhtenäkään päivänä tullut tehtyä vaan enempi tuli mentyä polut fiilistellen ja kevyesti, pois lukien tietysti polkujuoksuohjaukset jotka vedimme Mikon kanssa sekä lauantaina että sunnuntaina.

Polkujuoksua Littoisissa

Perjantain mentiin tuttuun ja turvalliseen Pähkinämäkeen juoksemaan pimeille poluille otsalamppujen kanssa. Reilu tunti mentiin polkuja siellä ja vaikka ovatkin tuttuakin tutummat polut niin kyllä se pimeässä on aina erilaista ja saa aistit toimivaan aivan eri tavalla.

Lauantaina oli ensin vuorossa Haunisten Altaalla Vauhtisammakon polkujuoksukurssin ohjaus ja tämän päälle teimme Mikon sekä Vorssan vahvistuksen Korpelan Jannen kanssa reilun kolmen tunnin lenkin poluilla.

Suuntasimme altailta kohti Raision Kerttulaa ja mentiin niitä polkuja pitkin Pähkinämäen poluille juoksemaan. Takaisin tulimme myös Kerttulan läpi mutta hieman eri polkuja. Oli kyllä mukava päivä ja ilmakin osui niin kohdalleen kuin vain voi osua.

Haunisissa oli lentokelit

Sunnuntaina olikin aika suunnata Mikon kotipoluille ja Littoisiin. Päivä toisti lauantaita, eli ensin ohjausta ja siihen päälle oma polkujuoksu, tällä erää lenkki oli vain aikalailla lyhempi, reilu tunti tuli mentyä Littoisten polkuja tuohon ohjauksen päälle.

Ilon kautta

Tällaista kolmen päivän putkea on kyllä kaivannutkin, kolmeen päivään tuli vajaat yhdeksän tuntia vietettyä poluilla. Juoksuvauhdit tuli pidettyä maltillisena, eli hyvä putki pk-treeniä tuli tänä viikonloppuna tehtyä.
Näitä viikonloppuja lisää niin eiköhän kevään ja kesän ultrat mene hyvin läpi.

Vorssalaiset kisaa

Tuosta Haunisten altaista kun aiemmin mainitsin, että lähdimme sieltä kohti Pähkinämäkeä Kerttulan kautta. Se on yksi suosikkireittejäni, siihen saa hyvin yhdistettyä myös mukaan Karevan kierron sekä Kullaanvuoren polut.

Oheisella videolla hieman niistä lisää.

IG
Facebook

Share this post: