Kevyt treeniviikko

(*Sisältää mainoslinkkejä)

Välillä on hyvä pitää treenit kevyempinä tai määrältään vähäisempinä. Itselläni mennyt viikko oli kevyt treeniviikko. Sain huhtikuun tavoitteen mukaiset juoksukilometrit täyteen joten sen suhteen ei tarvinnut lähteä kirimään.

Viikkoon on mahtunut kehonhuoltoa venyttelyn ja joogan muodossa, mutta myös lihaskuntotreeniä ja tietysti juoksua sekä poluilla, että maantiellä.

Maanantaina tein tuplajuoksutreenin aloittaen aamupäivällä n 10 km maantiejuoksulla ja illalla vielä lähdettiin kiertämään tuttuja Pähkinämäen polkuja 7 kilometrin verran. Molempiin kuluin aikaa noin tunti eli kevyistä treeneistä oli kyse. Tosin aamupäivän treeniin olisi saanut laittaa huomattavasti vähemmän vaatetta päälle, koska jo puolivälissä oli hieman liian lämmin. 
Tällä hetkellä on välillä haastavaa saada vaatetus onnistumaan, koska kotoa lähtiessä voi olla viileä viima auringon ollessa pilvessä ja jo puolessa tunnissa pilvet ehtivät kaikkoamaan ja aurinko porottaakin lämpimästi eikä viimasta ole enää tietoakaan. 
Tässä kannattaakin noudattaa +10 asteen sääntöä eli jos mittari näyttää +8 astetta pukeudu kuin siellä olisi +18. Tämän verran kohtalainen juoksuvauhti tuo lisälämpöä treeniin.

Itselläni on nyt ollut edellisillä lenkeillä päällä joko lyhyt- tai pitkähihainen tekninen paita ja kuvassakin näkyvä Salomonin Sense -juoksutakki, jota saa ainakin *Scandinavian Outdoorilta. Tuo takki on ihanan kevyt ja ohut eikä se vie paljonkaan tilaa esimerkiksi juoksuliivin taskussa jos sen ottaa pois päältä kesken lenkin.
Lisäksi olen jo lämpiminä päivinä siirtynyt shortseihin pitkien trikoiden sijaan. Kyllä se kesä on tulossa kaikesta huolimatta 🙂 


**Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä. Suosittelemme vain niitä tuotteita ja palveluja joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. 


IG
Facebook

Share this post: