It’s Friday!!

Ja vielä vapaapäivä! Ihania nämä pitkät pyhät, kun on aikaa rauhoittua ja tehdä kaikkea ihan rauhalliseen tahtiin. Tämäkin aamu alkoi rauhallisesti aamupalalla, jonka jälkeen pakattiin salikassi ja suunnattiin Leaf Areenalle tekemään päivän treenit. Vuorossa oli jalka-, pakara-ja rintalihakset. Aloitin sitten kevyesti tekemällä 100 kyykkyä. Vähään aikaan en olekaan kyykkyä tehnyt ja kun ne tehtiin 10×10 sarjana aloitin kevyesti laittamalla tangolle 5 kiloa painoa. Hyvinhän ne meni ja ens kerralla saakin jo lisätä vähän painoa 🙂 Jos siis laskee tänään tehtyjen kyykkyjen yhteispainon niin ilman tankoa tuli kyykättyä 500 kiloa ja tanko mukaan luettuna 2500 kiloa. 

Kyykkyjen jälkeen tein vielä avustavina sarjoina etu-ja takareisiliikkeet ja pohkeet. Ne olikin 3×12 ja 2×12 sarjoina. 
Rintalihaksille oli tarkoitus tehdä pääsarjana penkkipunnerrukset, mutta kun tuo pahuksen olkapää ei halunnut tehdä yhteistyötä niin jouduin vaihtamaan penkit vaihtoehtoiseen liikkeeseen. Niitäkin tuli se 10×10 sarja. Tukevina liikkeinä tässä oli vinopenkki käsipainoilla ja fly käsipainoilla. Hyvin sain nekin tehtyä eikä olkapää joutunut kärsimään. Pitää vaan odottaa penkkipunnerrusten kanssa niin kauan, että tuo olkapää on kunnossa. 
Tiistaina onneksi pääsen fyssarille katsomaan mikä sitä vaivaa, onko joku pahastikin pielessä vai kaipaatko se vaan pidemmän ajan tervehtymiseen ja paljon huoltoa. 

Eilen käytiin työpäivän päätteeksi taas juoksukoulussa ja juoksut vedettiin 600 metrin etapeissa, joka kierroksella nopeuttaen vauhtia. Pikkuisen taas hiottiin tekniikkaakin, joten eiköhän sekin kohta saada kohdilleen. 

Huomenna pitäisi päästä juoksemaan 5 km kisaluontoinen lenkki. Saas nähdä miten käy jalkatreenin jälkeisenä päivänä. Illalla pitää vaan huoltaa jalat ettei ne ole ihan tukossa. 

Ja hei! Arvatkaa mitä! Enää viikko niin ollaan lähdössä pidennettyä viikonloppua viettämään Lontooseen!! Saa nähdä mitä kaikkea sitä ehtii tekemään ja näkemään. Suunnitelmia ei vielä ole muuten kuin, että vähän pitäisi shoppailla ja maanantai menee lähes koko päivä Highbury/Islingtonin alueella. Siellä on kuulemma se Emirates Stadium missä illalla ois joku jalkapallo-ottelu. Pääsen mieheni kanssa seuraamaan Arsenalin peliä ihan Tykkimiesten kotikentällä! 
Lontoossa on kuulemma kevätkin vähän pidemmällä kuin meillä täällä Suomessa. Ja sehän kelpaa mulle! 

Ennen tuota reissua on kuitenkin muutama juoksu- ja salitreeni edessä. Puolikkaaseen on nyt vielä 8 viikkoa, aika monta juoksutreeniä ja kilometriä on vielä juostava ennen sitä. 

Tämän päivän treenien lisäksi tuli käytyä miehen isovanhempien luona ja saatiin taas hyvää ruokaa niin paljon, että meinaa ähky tulla. Ja saatiin vielä kotiinkin mukaan kalaa ja peurapaistia iltapalaksi. On ollut niin ihanan aurinkoinen päivä ja ulkona istuttu ja vaan oltu. Tai siis minä istuin ja olin kun mies pesi auton. 

Mukavaa Pitkäperjantain iltaa kaikille!

Share this post: