8 viikkoa H-hetkeen

Nuts Karhunkierros ja eka ultramatka lähestyvät kovaa vauhtia. Treeniaikaa on nyt hieman vajaa 8 viikkoa ja paljon treeniä pitäisi saada tehtyä.
Viime viikon aikana onneksi sain hyviä juoksukilometrejä alle, noin 43. Tuo on se määrä joka on tavoitteena seuraavat 4-5 viikkoa, jonka jälkeen pitää vähän vähentää, ettei kroppa ole ylirasittunut Kuusamossa.

Kaunis, mutta harmaa Ruissalo

Ennen Kuusamoa päästään kevään kuntoa testaamaan Bodom Trailin tuplakisaan. Vielä pääsiäisen aikaan oli ainakin Ruissalon polut hieman jäisessä kunnossa ja jouduttiin kävelemään aika paljon lenkin aikana, koska jätin nastakengät kotiin tarkoituksella. Ainakin itselläni nuo nastat tekevät sen, että jalkapohjat kipeytyvät ja pohkeet menee enemmän tukkoon, koska pohja on kovempi eikä vaimennusta ole niin paljoa. Onneksi polkukengissäni on myös hyvä pito ja niiden kanssa uskaltaa juosta kaikilla muilla alustoilla, paitsi ihan peilijäällä. Somesta näin, että myös Espoossa polut ovat aika lumisia ja jäisiä vielä. Nyt tarvittaisi lämpöasteita ja vesisadetta, jotta lumet kaikkoaisivat.

Lisää jännitystä elämään tuo pt-koulutus, jossa on ensi viikonloppuna edessä kuntosalivalmentajan näyttökoe. Kuumeisesti olen päässäni käynyt läpi erilaisia liikkeitä ja niiden tekniikoita, miettinyt mielessäni mihin lihakseen mikäkin liike kohdistuu ja miten juuri sen lihaksen venytys pitää tehdä. Lisäksi pitää tietää millaista sarjaa pitää tehdä riippuen siitä mitä treeniltä hakee. Paljon asiaa, mutta onneksi osa on tuttua jo ennestään.

Tämä kirja tulee tutuksi seuraavien kuukausien aikana

Ihanaa viikkoa ja huhtikuun alkua kaikille!

Share this post: