3 takana ja 11 edessä

Treeniviikkoja puolikasta varten siis. 
3 viikkoa ollaan ehditty nyt treenata, neljäs lähti käyntiin eilen. Jonkin verran kehitystä on huomattavissa. Jaksaa pikkuisen paremmin kun alussa, vaikkakin tekniikka on vielä hieman hakusessa. Mutta eikö sitä sanota, että harjoitus tekee mestarin 😉
Viime viikolla meidän oli tarkoitus osallistua juoksukouluun, mutta se siirrettiin tälle viikolle sairastapauksen vuoksi.
Nyt innolla jo odotan luentoa ja ekaa juoksua. Saa nähdä kuinka paljon korjattavaa on.. Kuvasta sitten näkee miten pahasti sitä räpiköi kun tuolla pyöräteitä pitkin menee.
Viime viikolla juoksuja oli kolme. Maanantaina aloitettiin 40 minuutin kevytvauhtisella, keskiviikkona oli vuorossa intervallit, tai kynnysvauhti, kuten se virallisesti treeniohjelmassa on nimetty. Lämmittelynä oli 10 minuutin reipas kävely ja hölkkä, jonka jälkeen alkoi rääkki, 6 x 2 minuutin juoksu, 60 sekunnin hölkkätauoin ja lopussa taas 10 minuutin jäädyttely. Normaalisti viikon pisin lenkki on sijoittunut lauantaihin, mutta viikonlopun muiden menojen takia se oli jo perjantaina. Alkuun 10 minuuttia reipasta kävelyä, 40 minuuttia kevyttä juoksua, 5 minuuttia reipasta kävelyä ja 40 minuuttia kevyttä juoksua ja loppuun vielä 10 minuuttia reipasta kävelyä.
Juostiin Naantalin kylpylälle ja takaisin. Askel rullasi ihan mukavasti eikä kovin pahaa väsymystä tullut missään vaiheessa. 
Vielä olisi edessä 11 viikkoa treeniä ennen itse koitosta ja kauhulla katsoin noita tulevia matkoja. Vaikka kyllähän niihin on totuttava jos meinaa sen puolikkaan päästä juoksemalla läpi. Ja sehän tässä on tarkoituksena.
Ollaan myös miehen kanssa alettu totuttelemaan energiageelien ottamiseen kesken lenkin. Ja pakko sanoa, että maku- ja koostumuseroja on. Yksi kokeilluista tuotteista oli niin paksua ja tönkköä tavaraa, ettei meinannut kurkusta mennä alas vaikka juomaakin kaadoin mukaan. Toinen kokeiltu tuote oli huomattavasti parempaa, jopa maultaankin. Näistä kokeilemistamme tuotteista tuonnempana vähän enemmän.

Salitreenit jatkuivat viime viikollakin kuten ennen. Nyt aletaan muokkaamaan ohjelmaa enemmän juoksua ajatellen, hieman enemmän kestävyyttä tuomaan. 
Myös lankutushaaste jatkuu vielä ja tämän päivän lankutus pitäisi kohta tehdä, ennen kuin on maha täynnä ruokaa. 🙂
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! 🙂


Share this post: