1000 Mile juoksusukat on olleet itselleni täydelliset

(*Yhteistyössä Luntago Trading kanssa)

1000 Mile juoksusukat ovat olleet meillä kovassa käytössä ja miksi eivät olisikaan sillä diabetes ja juoksu harrastuksena ovat sellainen yhdistelmä, että varusteiden pitää olla kohdillaan ettei tule jalkojen kanssa ongelmia.

Yksi osa toimivassa yhdistelmässä on kenkien lisäksi luonnollisesti juoksusukat.
Itse tutustuin 1000 Mile sukkiin ensi kerran pari vuotta sitten ja mietin mikä niissä on sitten ja tämän jälkeen näistä sukista onkin tullut vakiovaruste, kun lähden lenkille.

1000 Mile sukista suosikkini tekee se, että vaikka olen juossut niillä jos jonkinmoisessa kelissä ja maastossa niin rakon rakkoa tai hiertymää ei ole jalkoihin tullut, ei vaikka joskus on juostu poluilla useampiakin tunteja märin jaloin, tai radalla kaatosateessa maratreeniä. Tämä on se suurin syy miksi näitä sukkia tykkään pitää ja voin suositella niitä muillekin.

1000 Mile sukat tarjoavat sukan joka on ohut, viileä jalassa ja miellyttävä, vaikka onkin kitkaa vähentävät 2-kerrosrakenteinen sukka.

Mikäli kaipaat sukkia jotka ovat jaloissa huomaamattomat, pehmeät sekä vähentävät sukkien ja kengän väliltä kitkaa ja näin ollen eivät aiheuta hiertymiä ja rakkoja niin tässä sinulle sellaiset.

1000Mile sukissa on akillesjänteen kohdalla oma paksumpi tukisuoja, tämän lisäksi sukat antavat hyvän tuen kantapäälle ja varpaille.  Vaikka sukissa on siis kaksikerrostekniikka niin silti ne ovat viileät jalassa ja hengittävät hyvin. Eli vaikka sukan sisällä on toinen ohuempi sukka niin se ei tarkoita että ne olisivat kuumat ja jalkasi paahtuisivat, päinvastoin, minulla on jalat olleet kuivemmat kuin muilla sukilla.

Mikäli siis haet sukkia jotka ovat jaloissa huomaamattomat, pehmeät sekä vähentävät sukkien ja kengät väliltä kitkaa ja näin ollen eivät aiheuta hiertymiä ja rakkoja niin tässä on ainakin sellaiset sukat joita kannattaa kokeilla. Nyt saat muuten sukista vielä -20% koodilla HeleäLunta20, koodi on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka ja koskee kaikkia verkkokaupan https://www.luntago.fi normaalihintaisia tuotteita.

Share this post: