Yokokauppa työmatkapyöräilyn ambassadorin testit

(Yhteistyössä @ Yokokauppa )

Yokokauppa.fi -/ Yokokauppa haki keväällä työmatkapyöräilyyn ambassadoria, olin onnekas ja valinta kohdistui minuun.

Nyt, kun olen tovin päässyt testailemaan ja käyttämään Yokon pyöräilytekstiilejä niin työmatkapyöräilyssä kuin muutaman kerran treenimielessäkin ajattelin hieman avata tuntemuksia ja kokemuksia pyöräilyasusteista joita olen nyt kevään ja kesän aikana käyttänyt. Tuotteet ovat olleet testissä niin maastopyörällä kuin gravel-pyörälläkin.

Työmatkapyöräilyn parhaita puolia on kiireettömät päivät ja luonnosta nauttiminen

Koska kelit ovat hellineet on housuista ollut käytössä vain Yokon uniride pyöräilyshortsit. Näissä shortseissa on mukana pehmustetut alushousut, tämä on ainakin itselleni hyvä koska aamuisin välillä tuppaa olemaan tavarat hukassa ja nyt riittääkin, kun löytää vain shortsit niin ei tarvitse enää etsiä erillisiä alushousuja. Vaikkakin työmatka nyt varmaan varsinkin maastopyörällä taittuisikin ilman pehmusteita mutta onhan se mukavampi noin ja varsinkin, kun ei sitä koskaan tiedä millaisen mutkan kautta kotiin saapuu. Shortsien monipuoliset taskut ovat myös asia josta tykkään. Taskuihin saan hyvin mahtumaan tarvittavat esineet kuten mm. insuliinit, ylimääräiset energiat, puhelimen ja avaimet. Vaikka tavaraa olisikin enemmänkin taskuissa ei shortsit ole tuntuneet tiukoilta vaan ovat mukavan joustavat.

Toisinaan pitää mennä kotiin isomman mutkan kautta

Koska tykkään pukeutua pyöräillessä rennosti niin Yoko lyhythihainen mtb-paita ( unisex- malli) onkin ollut kovalla käytöllä. Parhaita puolia tässä paidassa on mielestäni se, että se on rento ja joustava sekä siinä on miellyttävä O-kaulus. Koska pyöräilen usein juoksutreeneistä kotiin on rasitusta alla jo melkoisesti, tässä kohtaa onkin kiva laittaa tämä paita päälle sillä se on myös hyvin hengittävä sekä kosteutta ulospäin siirtävä. Samoin paidassa on takana pidennetty helma joka pitää selän suojassa viimalta.

Viimeisenä muttei vähäisempänä esittelyssä Yoko Summer lyhytsormiset pyöräilyhanskat. Itse on osaa enää pyöräillä lainkaan ilman hanskoja, tykkään hanskojen antamasta mukavuudesta ja vaimennuksesta. Hieman mietin näiden kanssa miten pärjään ja onko vaimennusta minulle riittävästi. Näissä on geelipehmusteet kämmenissä mutta ennen ensimmäistä lenkkiä mietin onko riittävästi. Huoli oli turha sillä vaikka geelipehmusteet tuntui pienemmiltä mitä vanhoissa hanskoissani niin ei ollut pelkoa etteikö olisi vaimentaneet riittävästi. Näillä lyhytsormisilla mennäänkin varmaan pitkälle syksyyn ennen kuin on aika kaivaa toiset pyöräilysormikkaat näiden kevyiden ja hengittävien tilalle.

Koskaan ei tiedä minne polku voikaan johtaa

Nautitaan nyt kesästä ja kesäisistä lenkeistä.

Luitko jo juttumme https://heleatraining.fi/treenimotivaatio-katosi/ ?

Share this post: