Vuoden 2020 suunnitelmat juoksuun!

Tänä vuonna oltiin Berliinissä, ensi vuonna koittaa Chicago

Vuosi 2019 kääntyy loppusuoralle ja samalla alkaa hahmottumaan hyvin pitkälti vuoden 2020 suunnitelmat juoksukisojen ja tavoitteiden suhteen.

Alkuvuosi tullaan varmastikin panostamaan peruskuntoon sekä mäkitreeniin, nämä pyritään tekemään mahdollisimman paljon poluilla koska kevään kalenteri näyttää aika toisinnolta viime vuoteen.

Toukokuussa mennään perinteiseen tapaan ensin Bodom Trailille tuplaan ja muutama viikko tuon päälle otetaan suunnaksi Kuusamo jossa haasteena on tulevana keväänä molemmilla KK53km.

Viime vuoden Bodom Trailin kisarapsan löydät täältä ja Karhunkierroksen rapsat löytyvät täältä.

Kevään jälkeen polkujuoksu ei suinkaan jää paitsioon vaan jo heti kesäkuussa on Vauhtisammakon Juoksukoulun polkujuoksuleiri 11.6- 18.6 2020 Espanjassa. Tätä Sierra Nevadan polkujuoksuleiriä odotan kovin sillä tiedän että maisemat tulevat olemaan huikeat ja koko reissu.
Mikäli yhtään kiinnostaa niin katso tarkemmat tiedot täältä!

Kun kerran kevät ja alkukesä on pyhitetty polkujuoksulle niin sama teema jatkuu myös heinäkuussa.
Tuolloin on suuntana klassikko Hetta- Pallas ja 58km. Tässä kisassa itseäni kiehtoo eritoten tuo yötä vasten juokseminen ja maisemat. Täällä aikoinaan tuli ensimmäinen pidempi kisa kisattua, silloin toki tuo 34km.

Loppukesä ja alkusyksy onkin kalenterin osalta tyhjää kisojen suhteen, silloin on aika taas alkaa treenaamaan maratonille ja kaivaa vauhtia esille.

Viime kesänä harjoiteltiin ensimmäistä kertaa maratonille kunnon ohjelman avulla ja se kyllä osui ja upposi molemmille. Kehitystä tuli meille molemmille ja ennen kaikkea treenit oli todella kivoja, samalla kaavalla on  siis aikomus treenata ensi vuonna kohti Chicago Marathonia joka meillä koittaa lokakuussa.

Ihan liian täyteen ei siis kalenteria ole laitettu vaan vaan sopivasti muutama kisa niin ehtii välissä hieman treenaamaan myös, toki tuohon saattaa vielä muutama kisa tulla mukaan. Joko jänistelynä tai sitten jokin oma puolikaskin voisi olla parin vuoden tauon jälkeen kiva juosta jossain..

Miltä sinun vuosi 2020 näyttää, joko on kisakalenteria ahkerasti täytetty?

Tiesithän että löydymme myös YouTubesta nykyään, saat tilin otettua seurantaan näppärästi tHeleä Training!

IG
Facebook

Share this post:

2 Comments
  1. Runfable

    Teidän suunnitelmat kuulostaa hyvälle! Mulla ensi vuoden tavoitteina on ainakin parantaa aikaa sekä katu- että polkupuolikkaalla. Myös joitain lyhyempiä kisoja tulee varmasti lähempänä napsittua mukaan. Lisäksi polkumaraton on tavoitteena, en vaan oikein tiedä lähtisikö toistamiseen Vaaroille (eka maratonini ja aika jäi harmittamaan) vai olisiko kivempi kokea jokin toinen polkumaraton. Harmi kun näissä paikat täyttyy niin nopeasti että pitäisi osata tosi ajoissa päättää. Kisojen lisäksi haaveilen jonkinlaisesta polkujuoksuvaelluksesta mutta nähtäväksi jää tuleeko toteutettua jo tulevana vuonna…

  2. Jarkko

    Vaarat oli meilläkin harkinnassa, kunnes Chicago muutti kaiken 🙂 Hyviä kisoja ja matkaa kohti haaveiden tavoittelemiseen 🙂

Comments are closed.