Mistä te halusitte lukea vuonna 2019?

Edellisessä postauksessa kerrottiin jo tulevan vuoden juoksusuunnitelmista. Nyt palataan kuitenkin vielä tähän vuoteen.

Pohjois-Slovenia ja Triglavin kansallispuisto

Meillä kirjoitusten aiheet pyörivät pääsääntöisesti juoksun ja treenaamisen ympärillä, mutta välillä on kirjoitettu muustakin liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvästä.
Mistä asioista te sitten olette mieluiten lukeneet tämän vuoden aikana? Suurin osa kirjoituksia on uusia tämän vuoden aikana kirjoitettuja juttuja, mutta pari vanhempaakin postausta pääsi vielä tänä vuonnakin mukaan top 10 luetuimman joukkoon.

1. Ihan selkeästi suosituin kirjoitus on melkein kolmen vuoden takaa, jolloin käytiin testaamassa Turun porraskierros juosten. Otsikolla Porrastelua Turussa löytyy meidän kierros ja kuvia lähes kaikista portaista, joita juostiin matkan varrella. Portaita tulee yhteensä 18 ja askelmia 1233. Tämän kierroksen on moni käynyt juoksemassa meidän innoittamana. Vaikka reitti ei meidän ”keksimä” olekaan niin silti on mukavaa, että niin moni sen on kauttamme löytänyt.

2. Toiseksi luetuin on kisaraporttimme viime kevään Nuts Karhunkierrokselta, jossa Jarkko juoksi 83 km matkan ja minä uusin edellisvuoden 55 km matkan. Tänne palaamme jälleen ensi keväänä, jolloin molemmilla on edessä 55 km lenkki.

3. Pronssipaikalle kipusi kirjoitus peruskestävyystreenistä. Tärkeä osa treenikokonaisuutta.

4. Kesäksi juoksukuntoon. Taitaa kohta taas olla ajankohtainen juttu 🙂

5. Viidenneksi luetuin juttu on jo useamman vuoden takaa, mutta aina välillä siihen joku näyttää palaavan, kun on Top10-listan puolivälissä. Tämä postaus liittyy ravintoon ja siihen miten saa pizzastakin tehtyä hieman kevyemmän version.

6. Meidän kirjoituksia lukevat ja meitä muutenkin somessa seuraavat eivät ole voineet välttyä varustevinkeiltä. Tässä postauksessa kerrotaan Salomonin Advanced Skin 5-juoksuliivistä, joka meillä molemmilla oli matkassa myös Karhunkierroksella.

7. Harrastetaan me muutakin kuin juoksua. Vuoden seitsemänneksi luetuin juttu käsittelee toista mieluista harrastusta, nimittäin pyöräilyä ja sitä miksi juoksijankin kannattaisi harrastaa pyöräilyä.

8. Top10-lista alkaa lähestyä loppuaan ja nyt päästään kolmanteen treenimuotoon, joka meillä kuuluu viikoittaiseen treeniohjelmaan. Nyt kyseessä on voimatreeni.

9. Kun treenaa paljon on hyvä kiinnittää huomioita myös jaksamiseen ja palautumiseen. Tässä postauksessa käymme läpi sitä miten voit välttää ylikunnon ja ylikuormituksen.

10. Listan viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on juttu porrasjuoksun hyödyistä.

Kiitos jälleen kaikille lukijoille ja seuraajillemme tästä vuodesta. Ensi vuonna on luvassa vieläkin laajempaa kirjoittelua liikunnan ja hyvinvoinnin saralta.
Muistattehan myös seurata meitä Instassa ja Facebookissa sekä tilata YouTube-tilimme, linkit alla 🙂

YouTubessa nyt uusi pätkä polkujuoksusta Salomon Advanced Skin-juomaliivin pakkaamisesta.

IG
Facebook

Share this post: