Vuoden 2018 top 5 luetuimmat

Kuluvaan vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia ja on ollut onnistumisia sekä vastoinkäymisiä.

Vuosi alkoi omalta osaltani sairastellessa ja sitä flunssaputkea jatkui aina huhtikuulle saakka. Treenit jäi todella vähäisiksi, mutta päätin kuitenkin lähteä juoksemaan tapahtumissa joihin olin ilmoittautunut. Tulokset kertoivat selkeästi, että treenit oli jääneet väliin. Mutta sen tiesinkin lähtiessäni matkaan ja olin jo ennen starttia sekä Bodom Traililla, että Karhunkierroksella päättänyt lähteväni matkaan vain kokemuksia hakemaan. Ja siinä onnistuinkin. Karhunkierroksella juoksin ensimmäisen ultramatkani koskaan ja fiilis juoksun jälkeen oli mahtava!

Maisemia Karhunkierroksella

Alkukeväästä aloitin personal trainer opinnot jotka sain vietyä päätökseen syksyllä, keväällä perustin myös yrityksen ja olen saanut tehdä töitä aivan ihanien asiakkaiden kanssa.
Liikunta on muutenkin tullut entistä suuremmaksi osaksi meidän arkea, kun saimme aloittaa juoksuohjaajina Vauhtisammakon juoksukoulussa täällä Turussa kesäkauden lopulla. Oltiin Vauhtisammakon ja Suunnon kautta Paavo Nurmi marathonilla jänistelemässä ja PNM Traililla turvajuoksijoina.
Alkusyksystä saimme vielä kunnian liittyä Salomonin ambassadorien riveihin ja olemme päässeet sitä kautta tutustumaan uusiin ihmisiin, jotka hekin ovat aivan huipputyyppejä. On tutustutettu porukkaa polkujuoksun saloihin samalla, kun he ovat päässeet testaamaan Salomonin polkujuoksukenkiä ja muuten promottu brändin tuotteita.

Juoksumessuilla Salomonin teltalla mukana

Loppukesästä päätimme lyödä kaksi blogia yhteen ja jatkaa kirjoittamista vain yhdellä pohjalla, koska sisältö on molemmilla ollut pitkälti samaa jo kauemman aikaa, ihan siitä syystä, että kierrellään samoja tapahtumia, treenataan pitkälti samalla tavalla ja lukijakuntakin oli pitkälti samaa. Toisella on diabetes ja toisella astma eli molemmilla on omat rasitteensa, jotka vaikuttavat treenaamiseen sekä tapahtumissa juoksemiseen. Kumpikaan ei silti estä liikuntaharrastusta ja usein ollaan saatu positiivista palautetta myös siitä miten joku on saanut motivaatiota aloittaa liikuntaharrastus luettuaan meidän juttuja. Ja se onkin suurin syy miksi me kirjotetaan näitä meidän juttuja, halutaan kannustaa muitakin liikkumaan.

Kotipoluillakin maisemat on upeat

Katsottiin tämän vuoden aikana kirjoitettuja juttuja ja suosituimpia on selkeästi juoksuun liittyvät jutut, vaikka muidenkin aihealueiden juttuja on luettu lähes yhtä paljon. Nyt kuitenkin ajateltiin vielä nostaa esille tämän vuoden luetuimmista jutuista Top5.

Jänistelemään lähdössä

Käy siis alta kurkkaamassa nuo eniten luetut kirjoitukset.

TOP 5 luetuimmat 2018

1.  Elokuussa Paavo Nurmi Marathonille
2.  Nuts Karhunkierros ja ensimmäinen ultramatka
3.  Polkujuoksuun vinkkejä
4.  Polkujuoksua Torronsuolla
5.  Penikkatauti, juoksijan painajainen

Koska me halutaan jatkossakin kirjoittaa juttuja, jotka kiinnostavat teitä lukijoita, halutaankin nyt kysyä millaisista asioista haluaisitte lukea jatkossa? Onko jotain erityistä joka saisi juuri sinut klikkaamaan blogiin myös ensi vuonna?

Kiitos vielä teille kaikille, jotka olette jaksaneet lukea juttujamme ja kommentoida niihin sekä täällä blogin puolella, että Facebookissa ja Instagramissa. Teidän takianne meidän blogimme on vakiinnuttanut paikkansa blogit.fi liikuntablogien kategoriassa top10 joukossa ja viimeisen puoli vuotta ollut top5 joukossa lähes viikoittain. Kiitos!
Jos nuo somekanavat ei vielä ole seurannassa, niin kannattaa käydä klikkaamassa seuraajaksi, linkit alla  🙂

                                                               Ihanaa joulua kaikille!

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post:

One Comment
  1. Unknown

    minun eräs kaveri on kärsinyt tyypin kaksi diepeetteksestä kokoelämänsä mun on aina käynyt häntä sääliksija olen yrittänyt auttaa häntä tuloksetta. Kunnes törmäsin netissä tälläiseen ”60-sec type2 diabetes reverse” postaukseen jossa sadat ihmiset suosittelee tätä teknikkaa poistaa diapeettestä ja käskin kaverini heti ostaa tämän video sarjan jä hän parantui alle kuukaudessa diapetteksestä!
    haluan että kaikki diapeetikot näket tämän

    http://tiny.cc/diabetesreverse

Comments are closed.