Toukokuun treenit

Taas hurahti yksi kuukausi ohi melkein huomaamatta. Kesäkuu alkoi, sehän siis tarkoittaa, että kesän pitäisi nyt viimeistään olla täällä. Kesä tarkoittaa usein myös lomaa, ainakin osa kesästä. Itselläni kesäloma on hieman aiempia vuosia lyhyempi, koska työpaikka vaihtui viime syksynä. Silti saan nauttia lomailusta parin viikon ajan heinäkuussa ja reilun viikon vielä syyskuun alussa.

Kesä tarkoittaa myös juoksutapahtumia, joita omalta osaltani on kertynyt kalenteriin muutamia. Onneksi osa oli jo keväämmällä ja ne on juostu.
Toukokuussa pääsi viimeinkin kevään sairastelukierteen jälkeen treenaamaan kunnolla, mutta muistin onneksi kuitenkin levätä välillä.

Yhteensä tuli liikuttua 30 tuntia ja 50 minuuttia, kilometrejä kertyi 248,2 km, kaloreita poltin tuohon määrään nähden vähän, ainakin omasta mielestäni, 7514 kcal verran.

Bodom Trail, kuva Antti Näreaho

Pyöräillen matkasin 123,6 kilsaa ja melkein 7 tuntia, kun taas juosten joko portaissa, maantiellä tai poluilla tuli askellettua 120,69 kilometriä reilussa 16 tunnissa. Loput liikunta-ajasta tuli kehonhuollosta ja salitreenistä, joita en kuitenkaan aina muistanut merkitä Movescountiin, josta nämäkin tiedot hain.

Näistä treeneistä on hyvä siirtyä kesäkuun treeneihin ja tapahtumiin, joista seuraava jo kolkuttaa ovella parin viikon päässä.

Share this post: