Kesäkausi alkakoon!

Kesälämmöstä saatiin nauttia jo jonkin aikaa, mutta nyt se kääntyi sateeksi ja viileäksi. Toivottavasti vain hetkellisesti.

Tänään se alkaa taas! Nimittäin Vauhtisammakon juoksukoulun kesäkausi. Kevätkausi päättyi kolmisen viikkoa sitten ja tauon aikana juoksukoululaisten oli tarkoitus hieman lepäillä ja antaa kropan palautua ja kerätä voimia. Itse en pahemmin ole lepäillyt, mitä nyt välillä otin ylimääräisiä lepopäiviä, jos siltä tuntui. Tähän kolmeen viikkoon on mahtunut Helsinki City Runin puolimaratoni, muutama polkujuoksu, maantiejuoksua, salitreeniä, kehonhuoltoa ja pyöräilyä.
Lisäksi on tehty vähän hankintoja tulevia treenejä varten. On uutta juoksukenkää ja uutta polkupyörää. Niillä on hyvä lähteä kohti kesäkautta.

Sammakonvihreät Hoka OneOne Tracerit

Pari viikkoa saadaan treenata ennen seuraavaa puolimaratonia, neljä viikkoa on aikaa Paavo Nurmi maratonille ja kuusi viikkoa Nuts YlläsPallaksen poluille.
Mielenkiinnolla odotan huomenna alkavaa juoksukautta, sillä aika kovaan treeniryhmään olen joutunut, mutta viime aikoina ei astma pahemmin ole vaivannut (kop kop) ja kunto on kivasti päässy kohenemaan. Vielä ei olla samassa kunnossa, kuin vuosi sitten, mutta lähellä.

Ennen Lapin juoksuja pitää vielä saada ohjelmaan muutamia mäkitreenikertoja, vaikka ei taida Turun seudulta ihan vastaavia mäkiä löytyä kuin Ylläkseltä. Epäilen kuitenkin, että Anni ja Mikko jotain kyllä keksivät vielä.

Vielä ehdit mukaan kesäkaudelle!

Share this post: