Salomon Soft Flask XA testissä ja käytössä Lapin poluilla

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Salomon Soft Flask XA on ollut kovassa käytössä ja testissä täällä meidän Lapin reissulla, kuten olette ehkä jo somesta huomanneetkin. Ennen tätä reissua meillä ei paljon tästä Salomonin uudesta juomapullosta kokemuksia ole kertynyt. Täällä niitä käyttökokemuksia onkin nyt kerralla enempi kerätty, kun on kaiket päivät luonnossa liikuttu niin juosten kuin kävellen. Lue aiempi postauksemme kesällä harjoittelusta ja nesteytyksestä täältä

Purosta lisää vettä ja matka jatkuu

Salomon Soft Flask XA kokemuksia

Salomon Soft Flaskin pehmeä juomapullo pitää sisällään korkin jossa on XA filteri joka poistaa 99,99% bakteereista, alkueläimistä ja cryptosporidiumista. Tämä onkin ollut täällä meille iso helpotus, kun olemme illalla suunnitelleet seuraavan päivän reittejämme. Ei ole tarvinnut liikaa miettiä mistä saamme lisää vettä tankattua. Samalla on myös hieman meidän kantamukset keventyneet, kun ei ole pitänyt ottaa niin paljoa nesteitä kerralla mukaan. Nesteiden täydennys onkin hoitunut täällä meidän polkujuoksuretkillä mainiosti puroista ja muista vesilähteistä tämän juomapullon avulla.

Vaikka meillä ei täällä ole ollut kuin aikaa eikä kiirettä minnekään, niin on silti pakko mainita soft flask juomapullon 42mm suuaukosta ja pullon lenksusta jotka juomapullosta löytyy. Näiden ansiosta flaski on helppo ja nopea täyttää luonnon vesistä. Varsinkin tuon lenksun ansiosta saa juomapullon helposti uitettua vesistössä ja täyttö on näin helppoa ja nopeaa.

Tämä puolen litran pehmeä juomapullo toimii hyvin yhdessä Salomonin juoksuliivien ja reppujen kanssa. Siitä näkee myös helpolla paljonko on nesteitä jäljellä. Salomon Soft Flask myös litistyy kun se tyhjenee, Pehmeän juomapullon sisälle ei myöskään kerry ilmataskua, niin sisällä oleva neste ei myöskään hölsky juostessa.

Meillä tämä * Salomon Soft Flask XA Filter 490ml on ollut täällä käytössä niin polkujuoksussa, kuin myös pidemmillä kävelyillä.

Filtteröityä vettä on turvallisempi juoda

** Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä (mainoslinkkejä). Suosittelemme vain niitä tuotteita ja palveluita, joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi.

Share this post:

2 Comments
  1. Polkujuoksija

    Olisi kiva, jos blogitekstissä olisi myös kunnollinen kuva itse pullosta, ettei pullon kuvaa tarvitse erikseen googlettaa.

  2. Heleä Training

    Hei Polkujuoksija ja kiitos, kun kävit kommentoimassa.
    Halusimme tuoda esille pullon ominaisuuksia sekä omia kokemuksiamme siitä. Linkki, joka postauksessa on johdattaa sivulle, jossa kuva pullosta ?

Comments are closed.