Pääsiäisen polkulenkki

Perinteisesti ollaan Pääsiäisenä tehty pidempi polkulenkki, mutta tänä vuonna päätettiin pitää lenkki lyhyempänä viikon kokonaisrasitukseen nähden.

Laitettiin pääsiäislauantaiksi kello soittamaan aikaisin, jotta päästään rauhassa poluille juoksemaan. Lähdettin kohti Kurjenrahkan reittejä ja päädyttiin juoksemaan Savojärven kierroksen lisäksi Pukkipalon reittiä josta pienellä koukauksella käytiin myös Lakjärven rannalla.

Menomatkalla nähtiin yksi kävelijä poluilla ja muutenkin oli aika rauhallista loppumatkan pitkoksia lukuunottamatta, joilla liikkui muutamia perheitä. Parkkipaikalle kun päästiin takaisin niin oli jo autojakin huomattavasti enemmän, joten jos haluat päästä liikkumaan rauhassa, kannattaa lähteä aikaisin.
Ja koska mekin päästiin lähtemään liikkeelle aikaisin aamulla päästiin näkemään, kun luonto rauhassa heräili uuteen päivään. Mikään ei ole upeampaa kuin aamun hiljaisuus, auringonsäteet puiden välissä ja kurkien laulu taustalla.

Muistan, kun 3 vuotta sitten juoksin näitä reittejä ensimmäisen kerran, miten väsynyt olin, kun kuntotaso oli heikompi ja tällä kertaa jaksoi ihan eri tavalla ja olisi jaksanut helposti juosta pidemmänkin reissun.

IG
Facebook

Share this post: