Polkujuoksu || Salomon S/Lab Sense 8 SG polkujuoksukenkä

(*Sisältää mainoslinkkejä)

Esittelyssä ja testissä Salomon S/Lab Sense 8 SG polkujuoksukengät (tuotteet saatu).

Seiska oli jo yksi suosikeistani kun lähden poluille juoksemaan, mutta tässä *Salomon S/Lab Sense 8 kengästä tuli kyllä välittömästi ihan ykköskenkä itselleni. Vanhasta mallista kirjoittelin, että harvoin on mikään kenkä istunut omaan jalkaan niin hyvin mitä tuo istui ja, että kenkillä juostessa oli tunne kuin ei kenkiä olisi lainkaan, vaan ne olivat luonnollinen jatke jaloille. Samat sanat pätevät tähän uuteen malliin ja uuden mallin muutokset joita kengässä on, ovat kuin minulle tehty.

Aiempaan malliin verrattuna tässä mallissa on jo hieman vaimennustakin ja varsinkin näin raskastekoisena juoksijana se on asia joka ilahdutti. Pisin polkujuoksulenkki tällä kengällä on toistaiseksi noin viisi tuntia ja kenkä tuntui todella hyvältä jalkaan eikä mitään ongelmia ilmaantunut, kiitos vaimennuksen joka S/Sense 8 SG kenkään on lisätty.

Tämä kasi malli on noin 10grammaa painavampi mitä seiska, painoa on noin 215grammaa.

Kenkä on edelleen sukkamainen ja uutena on nyt myös kengässä kiinteät gaiterit jotka pitävät kivet ja muut roskat pois. Alkuun olin hieman skeptinen miten nuo vaikuttavat kengän jalkaan laittamisessa, onneksi huoli oli turhaa ja kengät ovat nopeat ja helpot laittaa jalkaan.

Salomon S/Lab Sense 8 SG polkujuoksukenkä on on kevyt juoksukenkä jolla saa hyvän ja tarkan tuntuman pehmeään ja kosteaankin maastoon. Keveydestä huolimatta kengässä on hyvä pohjakuviointi. Kengän istuvuus, tuntuma maastoon, kengän keveys sekä uusi vaimennus tekee kengästä minun suosikin. Ultrille on kuitenkaan taida vielä tällä kengällä uskaltaa, vaan tämä on minulla ennemmin alle 40km matkoille sopivampi kenkä sekä kisoihin ja treeneihin joissa mennään kovempaa vauhtia ja vaadin kengältä myös vauhdikkaisiin vetoihin vaadittavia ominaisuuksia.

Salomon S/Lab Sense 8SG lyhyesti:

*Vauhdikas kisakenkä/ vetokenkä jossa hyvä tuntuma maastoon
*Paino 215g
*Profeel Film -suojakerros pohjassa
*Sensifit- rakenne sitoo kengän tiukasti jalan ympärille yhdessä Quicklace -pikanauhoituksen kanssa
*Contagrip TA- ulkopohja
*Heittää veden nopeasti kengästä ulos
*Joustava gaiter pitää roskat ja kivet pois kengästä

Youtubessa nyt myös kengästä, katso videolta lisää

** Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä. Suosittelemme vain niitä tuotteita ja palveluita, joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi.

IG
Facebook

Share this post:

One Comment

Comments are closed.