Marraskuun kuntoilut

Marraskuu on taitettu ja aika taas katsoa miten viime kuukausi meni kuntoilun saralla. Lokakuu tuli pidettyä vähän lepoa ja taukoa varsinkin juoksusta, mutta marraskuussa kulutettiin taas kenkiä normaaliin tahtiin. Juoksua tulikin noin 250 kilometriä, ihan hyvä määrä ja tuo tuli kohtalaisen helposti. Iso osa lenkeistä mentiin pk-alueella, kuten oli tarkoituskin. Parhaimmat lenkit tuli tehtyä Espanjan lämmössä, olikin aika luksusta päästä tekemään muutamat treenit auringossa.

Pyöräily oli viime kuussa enimmäkseen työmatkapyöräilyä ja sitä kertyi kasaan 266km, tähän vielä päälle kehonhuoltoa kuutisen tuntia sekä voimatreeniä yksitoista tuntia on kuukausi aikalailla kasassa.

Hyvä ja ehjä kuukausi siis takana jossa pääpaino oli pk-alueella, sama tulee olemaan ensi kuun teemana, toki nyt näyttää mukavasti siltä, että sitä pääsee aloittamaan hiihtokauden niin saattaa olla, että juoksu jää vähän vähemmälle.

-J-

Marraskuun lopulla pääsin lopultakin treeneihin kiinni säännöllisemmin kuin pitkään aikaan. Lokakuun alun jälkeen on ollut todella katkonaista flunssan ja sen jälkitaudin takia. Nyt on flunssatkin selätettynä ja treeni-intoa riittää. On kuitenkin ihan hyvä muistaa ottaa kevyesti, jotta keuhkot ehtivät mukaan. Onneksi ei ole kiire treenien kanssa, mutta kyllä se hieman turhautti, kun ei päässyt suunnitelmien mukaan liikkeelle.

Juoksua tuli vähän reilu 100km, tarkemmin katsottuna 120 km, salitreeniä muutamia kertoja ja lisäksi kotitreenejä satunnaisesti. Kehonhuoltoa tuli tehtyä pari-kolme kertaa viikossa. Marraskuussa tuli aloitettua myös uusi harrastus hieman säännöllisempänä. Olen nyt käynyt pelaamassa padelia neljä kertaa ja pikkuhiljaa alkaa pääsemään mukaan peliin. Kivaa vaihtelua juoksun ja salitreenin rinnalle.

Joulukuussa tulen vielä treenaamaan kevyehkösti, pääasiassa pk-treeniä ja juoksukoulun jäätyä joulutauolle tulee juoksut olemaan omia treenejä ohjausten sijaan. Tammikuussa kohdistetaan katse toukokuun lopun polku-ultralle. Siellä mukaan tulee pidempiä polkulenkkejä, mäkitreeniä ja salilla voimatreeni.

-T-

Share this post: