Lumisilla poluilla

Viimeinkin saatiin talvea ainakin hetkeksi myös tänne Turun suunnalle.
Sunnuntaina oli pakko hyödyntää aurinkoinen ja luminen keli ja lähteä poluille juoksemaan. Kello herättämään ettei nukuta liian pitkään, koska iltapäivällä päästiin vielä joogahierontaan.

Kaurapuuro, smoothie ja kahvit nassuun ja menoksi! Mukaan napattiin myös kamera, koska eihän aurinkoisia talvikuvia voi koskaan olla liikaa. Jalkaan valikoitui Salomonin Speedspiket, joiden nastat turvasivat juoksua myös liukkailla kallioilla.
Oltiin aiemmin ajateltu lähteä Ruissaloon juoksemaan, mutta viime hetken muutos ja lähipoluille Haunisten altaan ympäristöön päädyttiin.

Haunisten altaan reunoja ympäröivästä metsästä löytyy lukuisia polkuja, joita pitkin pääsee vaikka Kuhankuonolle saakka. Me ei tosin ihan niin pitkälle tällä kertaa lähdetty vaan käännyttiin vähän ennen Ruskon hiihtomajaa takaisin päin. Samaa polkua pääsee myös vähän lähempänä olevalle Karevan kierrolle, jossa mekin usein juostaan.
Polut oli paikoitellen jäässä ja paikoitellen veden vallassa. Saatiin hypellä sivulle vähän väliä ja välillä kenkä meni jäästä läpi lätäkköön. Ei ainakaan päässyt hetkeksikään keskittyminen herpaantumaan, kun oli pakko seurata polkua ja katsoa tarkkaan mihin jalkansa laskee.

Oli mukavaa nähdä miten paljon muitakin ulkoilijoita oli liikkeellä, vaikka ensimmäinen tunti aamulla saatiinkin melkein kahdestaan mennä.
Tarkoitus oli mennä todella rauhallista vauhtia, jotta saa tehtyä tarpeeksi pk-treeniä. Aikaa vierähti noin kolme tuntia kuvauksineen ja matkaa taitettiin erittäin vaihtelevassa maastossa reilu 16 km.

Tämän jälkeen olikin hyvä päästä kotiin syömään ennen lähtöä joogahierontaan. Kyseessä oli siis uusien joogahierojien koulutustilaisuus, johon me päästiin hierottaviksi.
Jos kiinnostaa testata joogahierontaa niin varaa aika Annan Lepotilaan tästä.

⇩⇩⇩⇩

IG
Facebook

Share this post: