Juosten selätettiin marraskuu!

Marraskuussa vähän tunkattiinkin!

Marraskuu meni treenin osalta yllättävän hyvin ja kivuttomasti, eikä marraskuun ankeus päässyt paljoakaan vaikuttamaan vireyteen tai treenaamiseen. Ei toki yhtään haittaa että se on jo takana.

Marraskuulle en vielä hirveästi laittanut tavoitteita juoksun tai harjoittelun suhteen, ajatuksena on se, että loppuvuosi mennään enempi fiiliksen mukaan ja tammikuusta sitten taas hieman määrätietoisemmin treenataan kohti uusia tavoitteita.
Juoksu tuli kuitenkin tästä huolimatta hyvä määrä, yhteensä 268km, joista poluilla tuli juostua 68km ja loput 200km mentiin sitten maantiellä tai Vauhtisammakon ohjauksissa. Hieman tuossa tilastoja tutkin ja jos vähän ottaisi loppukiriä niin 3000km saisi tänä vuonna kasaan, mutta enpä taida jaksaa sitä jahdata.
Salilla tuli kanssa vietettyä aikaa niin TRX -harjoittelun parissa kuin rautojakin nostellen 9 kertaa, eli pari kertaa viikkoon on ollut sopiva tahti salitreeniin tällä hetkellä, tuo pitää paikat hyvin kunnossa ja tukee sopivasti juoksua.
Pyörää ei paljoa tullut ulkoilutettua, yksi vajaa 20km lenkki tuli ainoastaan tehtyä, ehkä sitten taas joulukuussa enemmän aikaa sille.
Viimeisenä, mutta ehkä tärkeimpänä kehonhuolto. Liikkuvuutta ja venyttelyä tuli tehtyä marraskuussa noin seitsemän tuntia, lähes joka päivä jonkin verran. Se on ollut itselleni sopiva setti, ennemmin vartti päivässä kuin kerralla pidempi aika ja harvemmin.
Tästä on hyvä jatkaa kohti joulukuuta, miten sinun marraskuu meni?
-J-

Marraskuu meni ja treenit oli juoksupainotteisia. Jonkin verran lihaskuntotreeniä ja sopivasti myös kehonhuoltoa mahtui mukaan. Uuden joogakortinkin kävin lunastamassa niin pääsee taas joogailemaan, kun aikataulut hieman hellittävät alkuvuodesta.

Ihan niin paljon ei kilometrejä kertynyt, kuin olisi pitänyt. Pieni flunssa pääsi yllättämään ja vaikka itse tauti ei kovin pitkäkestoinen ollutkaan niin siitä toipuminen kesti pidempään. Lähes kaksi viikkoa meni juoksematta, koska olo oli niin nuutunut ja puolikuntoinen.

Pikkuhiljaa alkaa myös 1500 km raja lähenemään tämän vuoden osalta ja se onkin huomattavasti enemmän kuin viime vuonna. Selkeästi on myös lisätty pk-treenien määrää. Loppuvuosi menee myös minun osaltani kevennettynä ja alkuvuodesta lähdetään taas keräämään kilsoja poluilla kevään ja kesän koitoksia ajatellen. Päästään pikkuhiljaa myös mäkitreenien pariin 🙂

-T-

YouTubessa nyt muuten kenkätestissä Salomon Sense Ride kenkä, hyvä yleiskenkä lähes joka maastoon!

IG
Facebook

Share this post: