Liikkuvuutta ja raskaita rautoja!

Viikon treeneistä pitää nostaa esille tällä kertaa salitreenit.

Tuli käytyä muutaman kerran tällä viikolla salilla ja joka kerta samalla kaavalla, ensin noin 15-20 minuuttia liikkuvuutta alkuun ja tuohon päälle hieman nostelemaan rautoja.

Maistui kyllä taas pienen tauon jälkeen kunnon voimatreenit raudoilla, voisikin ottaa hetkeksi taas rautoja mukaan salitreeniin tuohon TRX nauhojen oheen.

Liikkeet joita tuli viikon salitreeneissä tehtyä oli tuttuja ja turvallisia, vähän rinnallevetoa, tempausta, vauhtipunnerrusta, maastavetoa ja kyykkyä.

Sarjat tuli tehtyä totutusti lyhyinä eli 5*3-5 toistoa, eli ei mitään kestävyyttä vaan enempi voimaa ja nopeutta. Tämä on ollut itselleni sopiva tapa treenata salilla sillä se ei ole tukkinut jalkoja vaan olen pystynyt juoksemaan sali treenin ohella ihan normaalisti ja hyvä näin sillä itse suosin monipuolista treeniä ja koen että tuo salilla käynti on pitänyt telakat poissa ja olen saanut juosta ja treenata ilman mitään kremppoja.

Suosittelen muuten kokeilemaan salilla tuota että ottaa alkuun hyvän liikkuvuustreenin ennen itse voimaharjoittelua, tekee hyvää kropalle ja lihaksille. Muutenkin tuo hyvä lämmittely ja jäähdyttely on aika tärkeää itselläni saliharjoittelussa, itse työn osuus saattaa toisinaan olla vain puoli tuntiakin. Se on kyllä ihan riittävä aika kehittämään voimatasoja kun sen tekee kunnolla!

IG
Facebook

Share this post: