Kyllä on kivaa kun on kivaa

Kyllä hyvästä treenistä jää hyvä olo! 
Tänään oli Vauhtisammakon järjestämän Ladies Bootcampin viikkotreenien vuoro ja treenvälineinä meillä oli kuntopalloja 4 kilosta 40 kiloon ja niitä piti nostella ja heitellä joko yksin tai parin kanssa. Ja voin kyllä sanoa, että tuon 40 kilon pallon nostaminen rinnan korkeudelle oli aika haastavaa. Pallosta on muuten ihmeen hankala saada kunnon otetta. 
Tehtiin erilaisia sarjoja vähän niinkuin kuntopiiri tyyppisesti. Tunti vierähti aika nopeasti ja kun ohjaaja Mikko sanoi meille, että nyt kamat pois ja loppuvenyttelyn aika, oli ensimmäinen kysymys; ”joko se loppui?” 😀
Kiva treeni siis!
Ja yksi tuolikin saatiin rikki treeneissä… Liikaa voimaa kohta meillä, varokaa miehet! 🙂


Siltä meni jalka poikkiEilen jäi juoksutreeni väliin mun osalta, koska kurkku meinasi ärtyä päivän mittaan ja nyt en tosiaankaan halua mitään flunssaa. Ei mulla oo siihen aikaa ollenkaan! Jäin siis kotiin lepäämään kun mies lähti juoksemaan. Huomenna kylläkin olisi tarkoitus mennä juoksemaan vähän mäkitreenejä. 
Ja tänään ilmoittauduttiin nyt sitten sinne Ruissalojuoksujen Ruisrääkkiin. Eli mun toka puolimaratoni ois edessä 20.9. 
Kolme viikkoa treeniaikaa siis jäljellä. Saa nähdä miten akan käy, saako parannettua aikaa vai joutuuko pettymään.

Viime viikolla hain taas vähän lisämotivaatiota salitreeneihin ja tilasin Tritaniumstoresta vähän treenivaatteita ja eilen kolahti paketti postilaatikkoon. 
Tänään pääsin testaamaan yhtä toppia Bootcampin treeneissä ja alkutuntuma oli ainakin hyvä. Materiaali vaikuttaa tosi mukavalta päällä. Vielä kun perjantaina pääsen salille testaamaan housut ja toisen topin niin osaan sanoa vähän paremmin. Niistä siis lisää myöhemmin.
Lisäksi posti toi laatikkoon eilen uuden Fit-lehden, mutten ole vielä ehtinyt lukea sitä kunnolla, ainoastaan selasin nopeasti ja näyttäisi olevan taas vaikka mitä lukemisen arvoista juttua siinäkin.


Postipaketit on kivoja 


Muutenkin on tosi kiva, kun syksy on tulossa niin voi illalla laittaa kynttilät palamaan ja istua teekupin kanssa sohvalle lukemaan. Eilenkään meillä ei telkkaria avattu ollenkaan.  
Mulla on jäljellä vielä vähän teetä, jonka ostin viime joulukuussa Länsi-Australiasta Margaret Riverin alueella olevasta Chocolate Companysta. Ja tee on luonnollisestikin suklaateetä. Siinä on kaakaonibsejä, joista irtoaa hyvä suklaanmaku teen joukkoon. Pussi alkaa olla kohta tyhjillään, joten joko pitää pyytää serkkua lähettämään uusi pussi tai lähteä itse hakemaan… Mieluummin tuo jälkimmäinen, mutta luulisin, ettei se toteudu kuitenkaan vielä tänä vuonna, eikä välttämättä vielä ensi vuodenkaan aikana… 
Pitänee siis tyytyä täältä saataviin teemakuihin.


Suklaateetä suklaakupista


Eilen tein meille päivälliseksi taas ylläri ylläri, kanaa.. 🙂
Sekaan laitoin vähän kaikkea mitä kaapista löytyi.


Aika sekameteliruokaa on 🙂
Kanafilettä
paprikaa, papuja, kukkakaalia, parsakaalia,
kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja, punasipulia
kookosrasvaa
currytahnaa, chilijauhetta, juustokuminaa, himalajansuolaa
tomaattipyreetä, kookosmaitoa

Siinä ne taisi olla kaikki ainekset. Kanafileet suikaloin ja paistoin kookosrasvassa mausteiden ja sipulin kanssa. Lisäsin kasvikset ja viimeisenä kookosmaidon, suolan, tomaattipyreen ja tomaatit.
Ihan hyvää pikaruokaa taas ja tänään syötiin siitä jämät 🙂
Share this post: