Toispuolinen(ko) akka?

Taas on työt polkaistu käyntiin loman jälkeen ja ihmeen hyvin muisti kaikki tarvittavat salasanat ja koodit eikä muutenkaan ollut niin pihalla kuin olisi voinut odottaa. Ihan kivalta se tuntui mennä taas töihin, kun muillakin on jo joku aika sitten arki koittanut. Vielä kun syksy näyttää uhkaavasti olevan tulossa, on ihan kiva olla sisätöissä. 
Töistä tuli mentyä salille starttaamaan viimeinen 4 viikon setti 5/3/1-treeniä ja penkkipunnerruksista aloitettiin. Vaihdettiin osa avustavista liikkeistä tälle viimeisellekin jaksolle, ettei ihan samaa settiä koko aikaa tule tehtyä. 
Pikkuhiljaa alkaa tuloksetkin näkyä. Ainakin painomäärät ja niiden mukana myös toistomäärät on hyvin kohonneet alkujaksoon verrattuna.
Vielä kun tuo olkapää olisi täysin kunnossa, niin saisi nekin liikkeet tasapainotettua. Tuon epätasapainon huomasi hyvin leuanvedossa, kun oikea puoli nousee paremmin ja korkeammalle kuin vasen. Vasenta pitää siis pikkuisen saada vahvistettua. Muutenkin välillä tuntuu kuin olisin täysin toispuolinen. Voihan se tietysti johtua myös tuosta oikean polven alla olevasta kuminauhasta, jota olen nyt käyttänyt apuna olkapään vihoittelun ajan. Ehkä pitää vaan alkaa treenaamaan ilman avustusta noita leuanvetoja.

Toispuolinen akka
Eilenkin käytiin lenkillä niin taas alkoi tuo vasen pakara jumittaa, iskiashermo vihoitteli. Mutta samalla mietin, että ihan kuin vasen nilkkakin astuisi eri tavalla kuin oikea. Ihan kuin vasen jalka olisi heikompi kuin oikea. Se voi tietysti johtua tuosta hermojumista, ettei jalka saa samanlaista tukea kuin oikea jalka.
Tai sitten vaan olen ihan toispuoleinen 😀


Nike Zoom Fly, Zeropoint ja Lidlin juoksuhousut


Eilinen juoksulenkki oli suhteellisen kevyttä juoksua Naantaliin ja takaisin. Kierrettiin jopa rantaa pitkin kylpylän rannasta Muumimaailman sillan kautta ja ravintoloiden ohi ympäri. Matkaa tuli noin 14,5 km ja se sujui suht hyvin, kun ottaa tuon pakarajumin huomioon. Sykkeet vaan tahtoi mulla nousta hieman liian korkealle välillä. Loppumatkasta olisi vielä riittänyt vauhtia ja jaksavuutta, mutta sykkeet alkoi lähennellä 170 ja jalkakin alkoi kipuilla. Mutta tahdonvoimalla mentiin eteenpäin. 
Eikä edes saatu vesisadetta niskaan. Naantalista takaisin päin lähdettäessä tuli muutama vesipisara kasvoile, mutta siinä kaikki. Tänään olikin sopiva päivä salitreenille, kun vettä on satanut ainakin siitä lähtien kun pääsin töistä. 
Koirakin sai ihan ihme hepulin, kun tuli iltalenkiltä sisälle. Juoksi ympäri kämppää kuin päätön kana 🙂

Nyt alkaa myös valmistautuminen kohti seuraavaa koitosta. On enää vajaa 4 viikkoa Ruissalojuoksuihin ja mun elämäni toiseen puolimaratoniin. Vähän jännittää, kun on jo tuo yksi juoksu takana ja kuitenkin haluaisi parantaa aikaa edellisestä. Reitti on kuitenkin aika erilainen kuin Suvi-illassa ja toisaalta taas treeniä on takana enemmän. Tiedän, että jos aika ei parane, tulee pettymys olemaan kova. Vaikkakaan en vielä tiedä missä kunnossa tuo pakara on silloin. Nyt vaan pitää joka päivä muistaa lihashuolto. 
Lisäksi tuo juoksu vaatii myös ravintopuolen valmistautumista, vaikka se meillä on muutenkin aika hyvin kunnossa. 

Tänään venyteltiin salitreenin jälkeen 


Ai niin, onko muita Ruissalojuoksuihin lähtijöitä? Joko puolimaratonille tai kympille? Vielä taitaa tämän viikon ajan ehtiä osallistumaan pikkuisen halvemmalla. 
(Tämä ei ole mainos, ihan vaan mielenkiinnosta laitoin kysymyksen ja linkin, jotta helpottaa mukaan haluavia)

Ja sitten vielä muistutus tuosta Uniikkilandian ICE-Turvarannekkeesta
Tarjous on voimassa tämän viikon!!
(Tämä on mainos)

Vielä siis ehdit tilaamaan rannekkeen 20% alennuksella, kun annat tilauksen yhteydessä koodin yksipv001.

Ei muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa ja koitetaan jaksaa vaikka illat alkavatkin hämärtyä ja ilma muuttuu syksyisemmäksi.

Itse kaivoin esille jo vähän kynttilöitä iltoja valaisemaan 🙂

Share this post: