Kuulumisia ja viime viikon treenit

Blogin puolella on ollut hieman hiljaista, pahoittelut siitä. Nyt on vaan ollut todella paljon asioita, jotka on pitänyt hoitaa pois alta ennen kesälomalle lähtöä.

Muutoksia on tulossa piakkoin ja ne tulevat näkymään myös täällä blogin puolella. Niistä kerron heti, kun voin. Pysykää siis kuulolla 😉

Tämä viikko on tähän saakka mennyt ilman treenejä, mutta tänään olisi tarkoitus lähteä vähän juoksemaan poluille.

Viime viikkokin oli pikkuisen normaalia hiljaisempi treenien suhteen ja siihen on pakko tulla muutos, jotta pääsen syyskuussa Berliinin maratonin läpi kunnialla. Se lähestyy kovaa vauhtia, mutta onneksi ennen sitä on pari välietappia PNM Traililla ja Paavo Nurmi Maratonilla. Molemmissa olen enemmän muiden juoksijoiden tukena ja oma kisajuoksu saa odottaa. Ensimmäistä kertaa tulen olemaan jäniksenä Paavo Nurmi maratonin puolimaratonilla ja odotan sitä todella paljon. Muistan miten parina edellisenä vuonna kuulin maaliviivan jälkeen miten juoksijat hehkuttivat jänisten toimintaa ja miten hyvä fiilis jäniksillä oli, kun saivat autettua muut juoksijat tavoitteisiinsa. Ja se on juuri sitä mitä minäkin haluan tehdä! En pelkästään juoksussa, mutta myös muutenkin treenatessa ja muutoksessa kohti uutta elämäntapaa.

Uutisia on siis tulossa lähiaikoina, mutta niistä lisää hetken kuluttua.

Miten sitten viime viikon treenit?

Maanantaina käytiin miehen kanssa juoksemassa kevyehkö 6 kilsaa ihan kotinurkissa.
Tiistaina kävin saliohjattavan kanssa tekemässä vähän ulkotreeniä ja pieniä juoksuspurtteja hänen valmistautuessaan polkujuoksutapahtumaan, joka juostiin viikonloppuna.
Keskiviikkona liikuntana oli työmatkapyöräily. Hyötyliikuntaa parhaasta päästä, matkaa edestakaisin 24 kilsaa.
Torstaina oli Vauhtisammakon kesäkauden alun päättäjäistreenit ja juostiin koko ison porukan voimalla ympäri Kupittaan puiston polkuja. Hyviä vauhteja kaikilla!

Viikonloppu menikin ilman treenejä, mutta hyötyliikuntaa tuli kävelystä. Tai ei ehkä niin hirveästi, mutta ulkona oltiin lauantaina ja sunnuntaina lähes koko päivä musiikista nauttimassa.

Mun treenejä voit muuten seurata myös Suunnon Movescountin puolella.

Share this post: