Kesäkuun kuulumiset!

Niin se taas on kuukausi vaihtunut ja tässä taas perinteiseen tapaan pieni yhteenveto viime kuukaudesta.

Kesäkuulle en asettanut itselleni mitään tavoitetta tai tähtäintä treenien suhteen, ideana oli että palautellaan Karhunkierroksesta ja koko kevään treeneistä sekä mennään fiiliksen mukaan, olisi tulos ja määrät sitten mitä tahansa.

Siihen nähden etten tosiaan ottanut mitään viikkotavoitetta edes juoksuun niin kesäkuun lopputulema pääsi yllättämään melkoisesti.

Juoksua kertyi kesäkuulle 250 kilometriä, tästä oli polkujuoksun osuus 90km.
Sanomattakin on selvää että valtaosa tuosta mentiin kevyesti ja fiilistellen, toki mukaan kyllä mahtui muutama kovempi veto poluilla ja loppukuusta aloitin maratonia varten harjoittelun.

Tuo maratoniin tähtäävä vetotreeni onkin ollut mukavaa vaihtelua tuohon polkujuoksuun, on kiva huomata että kyllä sitä vauhtiakin on ainakin jonkin verran reservissä ja samalla tuo on taas hieman uutta ärsykettä sekä motivaatiota itselle.

Viimeiset pari vuotta ei ole hirveän isoa hinkua ollut asfaltille ja maratonille, mutta nyt on kyllä alkanut sekin maistua. Eikä varmasti vähiten sen takia että on huomannut miten on omat juoksuvauhdit ovat kasvaneet viime kesästä, tästä on hyvä jatkaa juoksua ja treenejä kohti Berliiniä.

Konallakin on sentään tullut hieman taas pyöritettyä kampea kuntoilun takia eikä pelkästään työmatkoilla, 150 km kertyi matkaa kesäkuussa pyörän satulassa.

-J-

Aika samoilla linjoilla meni tuo minunkin kesäkuu kuin Jarkolla. Palauttelin Karhunkierrokselta ja kevyesti aloiteltiin kuukauden juoksuja. Vedettiin parit polkujuoksulenkit ja tehtiin kevyitä treenejä.

Pikkuhiljaa treenien pääpaino on siirtymässä poluilta maantielle Berliinin maratonia silmällä pitäen. Nyt on jo juostu maantiellä kevyitä pk-lenkkejä ja radalla tehty vetotreeniä hieman kovemmalla vauhdilla. Vauhti alkaa taas löytyä ja fiilis myös maantielenkeillä on ollut todella hyvä.

Juoksua tuli yhteensä kevyen kuukauden aikana 130 km ja pyöräilyä 130 km. Kehonhuoltoonkin on kiinnitetty vielä enemmän huomiota, koska maantiellä juoksu on jonkin verran rankempi jaloille iskutuksen takia.

Nyt tuo kevyt kuukausi on takana ja kilometrit alkaa lisääntymään pikkuhiljaa ja viikon kilometrit pyritään pitämään vähintään 40-50 kilsassa.

-T-

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: