Kesä, kevät, kuuma, kolea

Sitä on ilma ollut täällä Turun suunnalla ainakin viimeisen viiden vuorokauden sisällä.
Lauantaina aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpöä oli +32. Tänään taas on satanut vettä, tuullut viileästi ja asteita oli aamulla +7. Jos multa kysytään niin tuo ensimmäinen on todella mukavaa keliä jos saa vaan olla ja nauttia ja jälkimmäinen sopii hyvin juoksutreeneihin. Kuitenkin ehkä joku näiden välimuoto olisi ehkä paras, jolloin voisi tehdä mitä vaan väsymättä liian nopeasti tai palelematta.
Joo joo, ei koskaan ole huono keli liikkumisen, on vaan väärät varusteet tai huono asenne, tiedetään 🙂 

Alkuviikosta on käyty salilla iltatreeneissä, ei ole päästy ylös tarpeeksi ajoissa kun oli ihan pakko katsoa jääkiekkoa ja jalkapalloa yömyöhään. Onneksi ne kisat on hetkeksi tauolla. Kunnes taas alkaa jalkapallon mm-kisat. 

Keksin salilla uuden keinon saada alatalja alas kun olkapää on vielä hieman heikko ja painoa pitää kuitenkin olla tarpeeksi, että saa jotain tulostakin aikaiseksi. Eihän sille mitään voi kun on jäänyt näin lyhyeksi. Hätä keinot keksii ja on pakko välillä olla vähän luovuuttakin.

Eilen oli Vauhtisammakon juoksukoulun kesäryhmän aloitusluento ja tänään oli ekat treenit. Käytiin Vartiovuoren puistossa juoksemassa pikkuisen lenkkiä. Kivaa oli ja tuntui siltä, että aiemmat treenit on olleet vain pientä alkulämmittelyä siihen verrattuna. 

Itse en ollut juossut kahteen viikkoon kun tuo nilkka kipeytyi silloin. Nyt uskoin sen olevan kunnossa ja lähdin matkaan innoissani. Kahden kierroksen jälkeen nilkka taas muistutti olemassa olostaan kivoilla vihlaisuilla ja tykyttävällä kivulla. En kuitenkaan antanut periksi vaan jatkoin juoksua koko treenien ajan. Ihan kärjen vauhdissa en pysynyt, enkä ihan keskivaiheillakaan ollut mukana, mutta en viimeisenäkään. Kotona vaan jäätä nilkkaan jotta turvotus laskee. Nyt vaan toivotaan ettei pahene, koska tällaisena pystyn vielä juoksemaan ihan hyvin.
Kesän päätavoitteeseen on enää 18 päivää ja sen aion juosta joka tapauksessa. 

Nyt saunan jälkeen vähän rentoutumista ja kohta nukkumaan jotta huomenna jaksaa töistä lähteä kohti Helsinkiä ja Hietsua!

Mukavaa viikon jatkoa!!

Share this post: