Juoksuohjaukset käynnistyivät – taas mennään porukalla

Juoksuohjaukset kuuluvat meillä työhän muun personal trainerin työn ohella. Viime kesänä päästiin pienen tauon jälkeen ohjaamaan ja kurssit pyörivät joulukuun alkuun, kunnes taas jouduttiin laittamaan liveohjaukset jäihin. Alkuvuodesta käynnistettiin etäjuoksukoulut.

Tällä viikolla ollaan jälleen päästy ohjausten makuun juoksussakin, kun päästiin ohjaamaan viime syksynä kesken jääneitä kursseja ja yritysjuoksukouluja. Ja siinä missä juoksukoululaiset ovat kaivanneet näitä yhteistreenejä livenä on pakko myöntää, että niin on ohjaajatkin kaivanneet.

Se fiilis, kun nähtiin tuttuja kasvoja torstain polkujuoksuohjauksessa ja lauantaina 3 tunnin ultrajuoksukoulu ohjauksessa oli huikea. Ihana puheensorina kuului alkumatkasta, kun vaihdettiin kuulumisia tuttujen kanssa, kuitenkin turvavälit huomioiden. Hieman taisi ohjaajat olla pienen tauon jälkeen ruosteessa paikoitellen, mutta fiilis paikkasi sen. Sää suosi myös molempia lenkkejä ja kesä on taas saapunut!

Kesäkuun juoksukoulu alkaa

Ensi viikolla on vielä yksi korvaava 3 tunnin lenkki, mutta sen jälkeen päästään jälleen ohjaamaan uusia ryhmiä. Vauhtisammakolla starttaa 31.5. kesäkuun juoksukoulu täysin uudella konseptilla ja treenit jatkuvat aina kesäkuun loppuun. Ainakin me ohjaajat odotamme jo malttamattomina näitä uusia treenejä.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan, ostamalla ja varaamalla paikkasi tästä.

Share this post: