Huhtikuun movet

Suunto Movescount kertoo ajantasaista tietoa liikkumisesta koko ajan ja pääset milloin tahansa katsomaan liikkumiseen käytetyn ajan, kulutetut kilometrit ja kaiken muun tiedon.

Huhtikuu on juuri jätetty taakse ja toukokuu aloitettu, joten nyt on hyvä aika katsoa miten sitä tuli huhtikuussa liikuttua.
Kuukausi oli omalta osaltani hieman rikkonainen, kuten oli myös maaliskuu. Tästä on vain suunta ylöspäin ja eteenpäin 🙂

Suunto Movescountin kuukausikooste

Huhtikuussa tuli juostua pääsääntöisesti poluilla ja se näkyykin hyvin tuloksissa. Yhteensä polkujuoksua tuli ajallisesti 7:35:00 tuntia ja matkallisesti 44,30 km.
Maantiejuoksua taas tuli harrastettua 4:11:00 tuntia ja kilometrejä kerättyä 24,9.
Työmatkapyöräilyyn sain kulutettua 3:33:00 tuntia ja 59,60 km.
Myös joogassa kävin kerran ja salilla muutamia kertoja.

Yhteensä aikaa juoksuihin ja pyöräilyyn meni 15:20:00 tuntia ja tuona aikana kuljin 128, 7 kilometriä. Se on Turusta Muurlaan ja takaisin.
Eihän tuo mikään huippusuoritus ole, mutta olosuhteisiin nähden saan olla tyytyväinen tuohonkin. Tarkoitus on kuitenkin päästä lisäämään tuohon ainakin 50% lisää kesäkuukausien aikana. Pikkuhiljaa, kun saan itseni kuntoon, alkaa säännöllisempi työmatkapyöräily ja pääsen enemmän mukaan myös Vauhtisammakon treeneihin. Niistä niitä kilometrejä kertyy mukavasti viikonloppujen polkulenkkien lisäksi.

Movescountiin lataan myös näitä juostuja reittejä, jotta muutkin voivat niitä hyödyntää ja löytyy sieltä yksi suunniteltu pidempi pyörälenkkikin.

(Movescountista mut löytää nimellä TANJAH74)

Share this post: