Ihana aurinko

Vappuaatto meni meillä aika rauhallisissa tunnelmissa ihan kotioloissa.
Mies kävi lauantaina illalla juoksemassa Aurajoen yöjuoksussa 10 km lenkin ja ihan hyvään aikaankin vielä. Pikkuisen verensokerit aiheutti valmistumiseen ylimääräisiä koukeroita, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Jos haluat lukea lisää tuosta juoksusta, klikkaa itsesi tänne. (klick)

Omalta osaltani juoksu jäi väliin ja myinkin osallistumiseni jo viikolla eteenpäin. Angiina on nyt lääkekuurin avulla selätetty ja vointi on taas jo hyvä. Mitä nyt siitepöly aiheuttaa hieman tukkoisuutta ainakin nenän osalta, mutta se kuuluu kevääseen.
Meillä oli tarkoitus korkata grillikausi jo vappuaattona, mutta keli oli sen verran kylmä, että siirrettiin sitä ja paistoin pihvit meille. Ja koska vappu on vain kerran vuodessa, herkuteltiin me vähän enemmänkin. Ostin meille M Bakeryn lime-valkosuklaakakun tippaleipien ja siman kaveriksi. Nyt onkin herkuttelut pannassa hetken aikaa, ehkä juhannuksena seuraavan kerran 😀

M Bakeryn lime-valkosuklaakakku

Vappupäivänä käytiin jo aamupäivällä salilla tekemässä kevyet treenit. Itse panostin jalkatreeniin, jotta saan jalkoja liikkeelle vähän taas tämän viikon pakollisen levon jälkeen. Viikolla olisi tarkoitus käydä juoksemassa pari kevyttä lenkkiä ennen viikonlopun Bodom Trailia.

Salitreenin jälkeen mies haki grillin varastosta ja lopulta saatiin pihvitkin tulille ekaa kertaa tämän kevään aikana. Kyllä se grilliruoka vaan hyvää on! Tällä kertaa grillattiin vaan pihvit ja kasvikset otetaan sitten seuraavalla kerralla grillin kautta, tällä kertaa vielä uunikasviksia.

Parsat menossa pannulle

Ruokailun jälkeen istuttiin hetkeksi takapihalle aurinkoon ja nautittiin ensimmäisistä lämpöisemmistä keleistä. Kyllä sitä on vaan odotettukin taas. Ihanaa aurinkoa ja kesän tuloa 🙂

Tiistaina koittaa taas arki ja työpaikka kutsuu. Ihan hyvä päästä kiinni normaaleihin rutiineihin. Jotenkin tuo viikko kotona sohvalla maatessa alkoi jo ahdistaa. Joka päivä olisi keksinyt vaikka mitä tekemistä, mutta kun mitään ei voinut tai saanut tehdä.

Ihanaa toukokuuta kaikille!!

Share this post:

2 Comments
  1. tintin taival

    Onpa mahtavaa, että tauti on selätetty!
    Mutta todellinen kommentoinnin syy oli kyllä tuo kakku! Pakko myöntää. 😀 Niin superherkullisen näköinen ja kun valkosuklaa on suklaista ylivoimaisesti parasta, niin vesi todellakin herahtaa kielelle! 🙂

  2. Tanja

    Ja oli myös todella herkullinen kakku. Paha vaan, että kakut yleensä jättää jälkensä vatsan ympärystään ?
    Tuo kakku on muuten myös gluteeniton, eli eikö se silloin ole melkein terveellistä? ?

Comments are closed.