Arvonta | Personal Trainer 3 kuukaudeksi

Nyt pamahtaa ilmoille arvonta!

Noin 8 kuukauden puurtaminen on nyt ohi ja lisenssi kourassa.

Personal Traineriksi valmistumiseni kunniaksi haluan arpoa teille ihanille lukijoilleni, jotka olette saaneet sivusta seurata opiskelutaivaltani, yhden pt-paketin veloituksetta.

Kyseessä on 3 kuukauden ohjauspaketti (arvo 695€) joka sisältää:

 • Alkukartoituksen ja ohjelman suunnittelun yhdessä sinun kanssasi
 • Kuntotestauksen ennen aloittamista
 • Treeniohjelmat sekä niiden muokkauksen tarpeen mukaan 
 • Kuntosaliohjauksen (1 h/krt)
 • Ravintoneuvonnan
 • Sähköpostiseurannan sekä valmentajan tuen
Ohjelma tehdään juuri sinua varten ottaen huomioon tavoitteesi ja lähtökohtasi. Olet joko aiemmin treenannut tai sitten vasta-alkaja, löydämme yhdessä sinulle sopivan ohjelman.

Kehitystä seurataan viikoittaisilla raporteilla, ruokapäiväkirjan avulla ja yhteisillä tapaamisilla.
Nyt sinun tarvitsee vain kommenteissa kertoa mikä sinun treenitavoitteesi on ja miksi juuri sinä tarvitset personal trainerin apua.
Laitathan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mikäli voitto osuu kohdallesi.
Ehtona on, että asut Turun tai Raision alueella eikä sinulla ole terveydellisiä esteitä treenin aloittamiselle. Salimaksut ei kuulu paketin hintaan ja käyttämällesi salille pitää saada tulla oman Trainerin kanssa. Treeniajat ovat pääsääntöisesti klo 17 jälkeen arkisin.

Mikäli tästä herää kysymyksiä, laita mielellään sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pt-paketin arvon maanantaina 22.10. klo 21 

Onnea arvontaan!

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook
                                                  ⬥ https://www.personaltrainerturku.net

Share this post:

16 Comments
 1. Tassunen

  Treenitavoitteena olla ensi kesänä taas vähän paremmassa ja nopeammassa maratonkunnossa.

 2. Laura

  Minäminäminä! 😀 Täällä olisi kova tarve tuollaiselle monipuoliselle pt:n ohjaukselle. Ylä- ja keskivartaloon kohdistuville treeneille olisi tarvetta, mutta harjoittelun tulisi myös tukea juoksua, jonka pariin palaan, kunhan polven aiheuttama telakka päättyy. Myös ruokailupuoli on hakusessa, joten ravintoneuvontakin tulisi vähintäänkin tarpeeseen 🙂

  [email protected]

 3. LupeKani

  Olen pudottanut omin avuin yli 65kg, nyt tarvitsisi vielä pudottaa muutama kilo talven aikana ennen ensi kesän juoksutapahtumia. Perusryhtiä, potkua jalkoihin ja painoa alas olisi tavoitteet treeneille. Apua tarvitsen lähinnä ruokavalion ja ohjelman juoksuun peruskuntokaudella sopeuttamisen kanssa, pt-tuntia en tarvitsisi.

  [email protected]

 4. Unknown

  Oi miten paljon haluan just tämän!! ��✨

  PT olisi juuri se mitä tarvitsisin, mutta opiskelija sellaisen yksityisen ammattitaidon saaminen on liian rahakasta. Olen jo saanut urheilun osaksi elämää, mutta haluaisin yltää yhä pidemmälle tavoitteissani ja ammattilaisen tuki olisi mieletöntä. Haluaisin kasvattaa kuntoa, hieman lisää lihasmassaa ja rasvaprosenttia alas sekä suoriutua ensimmäisestä maratonista ensi keväänä. Tiedän, että tulisi kehittää lihaskuntoa harjoitteluun, mutten tiedä mitä siellä salilla sitten oikein tekisi juoksun tueksi. Tämä varmasti ratkaisisi sen ongelman!! ����

  [email protected]

 5. Unknown

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 6. Unknown

  Haluaisin saada kuntosaliharjoittelusta itselleni yhtä luentavan harjoitustavan kuin juoksu, ryhmäliikunta, laskettelu jne. Tähän tarvitsen ehdottomasti jonkun ”potkimaan persuuksille” ja motivoimaan eteenpäin. Vuosien epätasapainoisen treenaamisen jälkeen ylä- ja alakropan lihakset ovat eriparia. Tavoite olisi saada lihasvoima balanssiin ja oppia käymään salilla voimaharjoittelussa.

  [email protected]

 7. Unknown

  Oi mahtavaa ja paljon onnea Tanja! ����

  Ensimmäinen tekstini hävisi bittiavaruudessa, joten yritetään uudestaan.

  Tämä olisi juuri se, mitä nyt tarvitsisin ja siksi toivonkin todella, että arpaonni suosisi minua!

  Olen aina ollut urheilullinen ja harrastanut liikuntaa monipuolisesti eri muodoissa (ykkösenä pallo- ja mailapelit, sitten Elixian jumpat, juoksu ja muu ulkoilu). Nyt kuitenkin liikkumista/urheilua on rajoittanut raskaus ja tämä kainalossa tuhiseva kahdeksanviikkoinen pyllykkä. Raskaus jätti jälkensä ja kilonsa, joten siksi toivon niin, että onni olisi myötä tässä arvonnassa. Tarvitsisin jeesiä ja tsemppiä kadonneen vartalon ja lihasvoiman metsästyksessä. Maanantaita odotellessa, peukut pystyssä. ��

  [email protected]

 8. Unknown

  Moikka:)
  Olen 28-vuotias nainen Naantalista. Muutama vuosi sitten tiputin 25kg kun laitoin herkut ja alkoholin pannaan ja aloin liikkumaan. Kävin paljon juoksemassa ja kuntosalilla. Nyt olen 1-vuotiaan pienen pojan äiti ja raskauden aikana otin kiloja noin 15. Synnytyksen jälkeen olen kyllä liikkunut ja yrittänyt syödä terveellisesti ja saanut painoa hyvin pois, mutta jokin uupuu. Polte ei ole enää sama ja liikkeelle lähtö vaikeaa. Tiedän perus raamit mitä pitäisi syödä ja tehdä. Tarvitsen tsemppiä ja potkuja ja minulle henkkoht sopivan ruoka- ja liikuntaohjelman. Haluan taas voida hyvin ja jaksaa paremmin. Ja kun kiinni pääsen teen homman siihen 100% sitoutuen. Toivottavasti lähdet kanssani tälle taipaleelle.
  Terv Jennica
  [email protected]

 9. KatiM

  Kuulostaa hyvältä ja siltä mitä tarvitsen. Aina silloin tällöin innostun käymään salilla, jumpissa ja kiinnittään aterioihin huomiota… Innostusta kestää, ehkä neljä viikko ja siihen se sitten jää! Tarviin jonkun joka auttaa minua aloittamaan uuden terveemmän loppuelämän. Ugh, olen puhunut. Toivottavasti onni on myötä! Ja onnea valmistumisen johdosta!

  [email protected]

 10. Unknown

  Sairastelun myötä paino noussut parissa vuodessa parikymmentä kiloa. Tätä ennen salilla käynti kuului viikoittain joskus useamminkin, kuvioihin. Nyt tarvisi saada se kipinä takaisin, mutta kunto on niin huono etten tiedä mistä alkaa
  [email protected]

 11. Annika

  Onnea valmistumisesi johdosta Tanja!

  Tavoitteena olisi pudottaa painoa reilusti ja juosta ensi kesänä puolimaraton. Apua tarvitsisin polvikipujen (juoksijan polvi) selättämiseen.

  [email protected]

 12. Unknown

  Tavoite olisi löytää kadonnut motivaatio salitreeniin. Vuorotyö verottaa mahdollisuuksia käydä ryhmäliikunnassa niin täytyis saada omatoimitreeniin puhtia ja iloa. [email protected]

 13. Henna

  Onnea uudelle PT:lle! Tuntuu että vastahan se oli hetki sitten kun aloitit koulutuksen, niin ne kuukaudet vilahtelee 🙂

 14. fante

  Det här behöver jag … Halvmaraton under 2 h. Det går inte utan mera muskelstyrka och lägre vikt (mindre fettprocent). Och jag klarar det inte utan piska. Någon måste säga vad jag ska göra och när.

  sandberg.charlotta (a) gmail.com

 15. Unknown

  No nyt on mahtava arvonta! Huikeeta Tanja!

  PT-valmennus olisi itselle tähän väliin juuri se mitä tarvitsen, koska uusi kipinä salitreeniin on herännyt syyslomalla ja nyt puuttuu vaan se sitoutuneisuus ja säännöllisyys siihen hommaan. Olisi hyvä korkata MM Kuntotalon salipuolikin ja päästä treenaamaan koko loppuvuosi siellä hyvässä ohjauksessa. Tavoitteena on vähentää huomattavasti sisäelinrasvaa, jota on viimeisen inbody-mittauksen mukaan liikaa. Sitten kun sitä rasvaa on kehossa vähemmän niin sujuisi myös oma juoksuharrastuskin paremmin. PT:n ohjauksessa voisin saada viskeraalirasvan pienennettyä järkevästi ja saada tulokset kestämään.

  Nyt vaan pidän peukkuja (itselleni) 🙂 !!

  [email protected]

 16. Tanja

  Kiitos kaikille osallistuneille, arvonnan voittajalle on lähetetty viesti sähköpostiin. Onnittelut voittajalle!
  Kiitos myös onnitteluista koskien valmistumistani 🙂

  Jos olette kiinnostuneita käyttämään pt-palveluitani, eikä arpaonni osunut kohdalle, saatte paketeistani -20%, kun sopimus tehdään viimeistään 15.11.

Comments are closed.