Viikko 7 treenit

Pikkuhiljaa olen taas palaillut treenien pariin ja olen menneen viikon aikana ehtinyt käydä salilla ja juoksemassa pari kertaa, joogassa ja hieronnassa.

Sain lääkärin kautta päivityksen astmalääkitykseen, koska se ei ilmeisestikään ollut ihan ajan tasalla. Viime viikolla talvilomalla mökissä maatessa tehtiin uudet saliohjelmat, joita on jo testattu ja hyväksi todettu ainakin ensituntumalla.

Miten sitten viikon treenit menivät ja mitä kaikkea tuli tehtyä?

Tempaus lähtemässä liikkeelle

Ja melkein valmis

Maanantai ja tiistai, lepoa

Keskiviikko, aamusali

lämmittely King of combos* 3×3 / 6 kg kahvakuulat x2

Boxikyykyt, 5×5 / 20 kg
Rinnalle veto, 5×5 / 10 kg
Tempaus, 5×5 / 10 kg

Vatsat

jooga

1:20:00

Torstai, juoksu

0:54:55h / 6,58 km

Perjantai, hieronta

Lauantai, salitreeni

lämmittely, King of combos, 3×3 / 6 kg kahvakuulat x2

Etukyykky+voimapunnerrus, 5×5 / 6 kg kahvakuulat x2
Askelkyykky, 5×5 / 6 kg kahvakuulat x2
1 jalan maastaveto, 5×5 / 10 kg

Vatsat

Sunnuntai, juoksu matolla

0:45:33 h / 5,84 km

kuntopyörä

0:10:38 h

*Mikä tuo King of combos sitten on?
Siinä tehdään kahden kahvakuulan kanssa kolme liikettä putkeen kolme kertaa, pidetään tauko ja sama toistetaan yhteensä kolmeen kertaan. Määrän toistoja voi toki aina itse valita, mutta mun treenissä nyt alkuun näin.
Liikkeet jotka tehdään on etuheilautus, jätetään kuulat hartioiden korkeudelle, kyykätään ja ylös tullessa pystypunnerrus. Tuon etukyykyn ja pystypunnerruksen yhdistelmän perään tehdään etunojapunnerrus kahvakuulien päällä, sen jälkeen vielä kulmasoutu vuorokäsin toisella kädellä kuulaan nojaten etunojapunnerrusasennossa.
Pieni tauko ja toinen kierros voi alkaa. Rankka setti ja vaatii keskittymistä ja tasapainoa heti alusta lähtien. Kahvakuulien kanssa kannattaa olla varovainen, sillä ne kippaavat helposti jos tasapaino pääsee horjumaan.

Siinä viime viikon treenit, tällä viikolla pidetään taukoa Vauhtisammakon treeneistä ja juostaan itsekseen pääasiassa pk-lenkkiä. Salilla tulee käytyä ja yritetään saada joogakin mukaan mahtumaan. Itselläni meneekin perjantai ja lauantai muissa kuvioissa 🙂

Ihanaa viikkoa kaikille!

Share this post: