GoExpo 2018 vinkkejä ja arvontaa

Vajaan kolmen viikon kuluttua se on taas edessä, nimittäin tämän vuoden GoExpo-tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa!

Kalenteriin kannattaa laittaa ylös viikonloppu 2.-4.3. jo valmiiksi.
Viime vuonna lähdin matkaan ystävän kanssa vähän sillä ajatuksella, että mitään ei tarvitse hankkia. Toisin kävi ja tulin kotiin pyöräilykenkien kanssa ja läheltä piti etten ostanut myös maantiepyörää. Onneksi olin reissussa junalla 😀 Viime vuoden fiiliksistä voit lukea täältä.

Tänäkin vuonna lähden matkaan vähän samalla ajatuksella, mitään en tarvitse, mutta ainahan voi jotain löytyä. Tällä kertaa mies lähtee mukaan vahtimaan kukkaron nyörejä.

Ajatuksena on käydä katsomassa ainakin Yvetten ja Scandinavian Outdoorin tarjonta, mutta varmasti sieltä löytyy paljon muitakin kiinnostavia ständejä.

Yvetten ihania treenivaatteita messuilla mukana

Tuttuun tapaan GoExpossa on useita eri kategorian osastoja. Avaan hieman paremmin näitä eri osioita vielä.

Kunto 
kuntoilua, juoksua, fitnessiä ja terveellistä elämää. Tällä osastolla pääset itse osallistumaan ohjelmanumeroihin ja kokeilemaan uusia lajeja. Voit myös tehdä hankintoja treenivarusteiden suhteen tai tutustua eri liikuntatapahtumiin.

Fillari
paljon eri pyöriätyyppejä ja malleja sekä tietoa hyötyliikkujille ja urheiluun. Erittäin laaja tarjonta polkupyöriä, joita pääset myös testaamaan paikan päällä. Voit myös tehdä loistolöytöjä messuhinnoin 😉

Outdoor
kaikkea mitä aktiivinen luonnossa liikkuja tarvitsee. Voit päivittää varusteesi tai tutustua kotimaisiin tai ulkomaisiin retkikohteisiin.

Golf
osastolla pääset tutustumaan matkoihin, kenttiin ja varusteisiin. Lisäksi osastolta löytyy paljon ohjelmaa ja vinkkejä greenille.

Ball Sports Exposta 
bongaat kaikki palloilulajit kerralla. Käy testaamassa koristaitosi tai lähde pelaamaan kuplafutista!

Itse GoExpon lisäksi Messukeskus tarjoaa samana viikonloppuna ohjelmaa myös hevosihmisille, jossa ainakin nuorin tyttäreni mielellään olisi vaikka koko viikonlopun 🙂
Helsinki Horse Fairissa pääsee katsomaan ratsastuskisoja, tekemään hankintoja tai muuten vain katsomaan erirotuisia hevosia tai vaikka show-esityksiä.

Kuva & Kamera 
osastolla pääset tutustumaan vaikka juuri lanseerattuun Olympuksen PEN e-pl9 pikkujärkkäriin, josta itsellänikin on pari vuotta aiempi malli, e-pl7. Pokkarikokoinen järkkäri wifi- ja bluetooth-yhteydellä, ei kuulosta yhtään hullummalta!
Osastolla pääset tutustumaan myös editointiin ja vaikka action-kuvauksen tekemiseen ja miten näitä saa jaettua sosiaalisessa mediassa.

Nämä kaikki pääset katsomaan yhdellä pääsylipulla!

Ja jotta sinun on helpompi tehdä päätös messuille lähtemisestä ja yhdessä kaverin kanssa, laitankin nyt arvottavaksi 1x 2 pääsylipun setin!

Nyt ei muuta kuin viestiä kommenttiosioon niin olet mukana arvonnassa. Kerro myös mielellään mitä sinä lähtisit messuilta etsimään ja laita mukaan s-postiosoitteesi, jotta saan välitettyä liput sinulle. (Jos et halua laittaa julkisesti, voit lähettää minulle myös sähköpostiin, [email protected], oman osoitteesi, mainitse tällöin nimimerkkisi, jolla osallistuit blogissa) Arvonta myös Facebookin puolella.

Laitathan myös blogin Facebook-sivun ja Insta-tilin seurantaan niin voit saada lisää messuvinkkejä sitä kautta 🙂

Arvonta päättyy 25.2. klo 20, jolloin arvon voittajan.

Share this post:

15 Comments
 1. tintin taival

  Oi, juuri mietin viikonloppuna, että messut ne vaan lähenee, joten mukana arvonnassa ehdottomasti! Treenivaatteita on aina kiva hypistellä ja uudet, nilkkaystävällisemmät, juoksukengät pitäisi kaiketi hankkia ennen kuin juoksua taas uudemman kerran lähdetään yrittelemään. Josko messuilla olisi hyviä tarjouksia. 🙂 [email protected]

 2. J-P

  Pitkät perinteet on ollut vierailla GoExpossa kaverin kanssa, mutta viime vuosi jäi jostain syystä väliin. Nyt ollaan taas menossa. Golfmessut on ollut tuolla meidän ykköskohde, mutta myös palloilulajit, retkeily- ja juoksu-uutuudet kiinnostavat kovasti. Jotain uutta on myös aina messuilta tarttunut mukaan. [email protected]

 3. Heli

  Uudet kuntoilulajit aina mielenkiintoisia, sieltä on löytynyt pari uutta harrastusta aiemmin.

  Hevospuolella kiinnostaa esitykset ja ovathan ratsikamat melko rähjääntyneet.
  [email protected]

 4. MarkusB

  Juoksukenkä uutuuksia olisi kiva päästä tutkimaan 🙂
  markusb (a) live.fi

 5. Nimetön

  Mukana arvonnassa. Messuilla kiinnostaa kuntoilupuoli eniten. Jaana_pesonen(at)msn.com

 6. Nimetön

  [email protected]. Eniten kiinnostaa golf,kalastus ja luontoliikunta.

 7. Milla

  Mukana arvonnassa! Eniten kiinnostaa kuntopuoli ja toki messutarjouksien perässä 😀
  [email protected]

 8. Tanja

  Arvonta on pidetty ja arpojana oli rakas mieheni.
  Onni potkaisi tällä kertaa Facebokin kautta osallistunutta Kirsiä.
  Kiitos kaikille osallistuneille ja paljon onnea Kirsille!

Comments are closed.