Uutta motivaattoria ja treenimukavuutta hakemassa

Kerroin noin viikko sitten tilanneeni uusia treenivaatteita Tritaniumstoresta ja lupasinkin kertoa niistä vähän lisää, kunhan olen ehtinyt testata niitä enemmän.

Sain siis mahdollisuuden tilata heiltä hieman edullisemmin testiin treenivaatteita ja nyt niitä on tullut testattua salilla pari kertaa ja edelleen vaikutelma on yhtä hyvä kuin alussa, vaatteet istuu päälle todella hyvin ja tuntuvat muutenkin todella hyviltä käytössä. Väritkin on ihanan kirkkaita. Ei siis ollut pelkästään hyvä vaikutelma uutuuden takia.
Miksi sitten hankin uusia treenivaatteita vaikka ennestäänkin on vielä ihan hyväkuntoisia treenivaatteita? Osittain ehkä siksi, että itse ainakin saan lisää treenimotivaatiota, kun saa uusia treenivaatteita eikä treenivaatteita koskaan ole liikaa! Ja mun mielestä treenivaatteiden tulee olla hyvin istuvia, mukavantuntuisia päällä ja tietysti hyvännäköisiä. Mä en itse ainakaan haluaisi mennä salille treenaamaan verkkarit jalassa ja t-paita päällä. 
Ja onhan se kiva pukea päälle hyvin istuvat ja kauniit treenivaatteet, kun kroppaakin on saanut muokattua paremman näköiseksi. Vielä on matkaa siihen mitä haen, mutta paljon on muutosta tullut jo. 

Lauantaina on tarkoitus testata FightBack Runissa miten uudet treenivaatteet sopii juoksuun. Vaikkakin menen juoksemaan lyhyehkön 2,6 km lenkin 11-vuotiaan tyttäreni kanssa, niin kyllä siinäkin tuntumaa saa ihan hyvin. 
Kyseessähän on siis hyväntekeväisyysjuoksu, josta lisää myöhemmin.Tritaniumstoressa on vaikka kuinka paljon ihania treenivaatteita! Olisin nopeasti saanut kasaan usean sadan euron arvoisen ostoskorin jos ei pankkitili olisi jarrutellut 🙂
Tritaniumstoressa on myös kompressiovaatteita ja osakompressiovaatteita. Kannattaa käydä tutustumassa!
Paketissa tuli Tritaniumin omaa mallistoa olevat treenihousut, Tritanium eXtremet ja saman malliston toppi limenvihreänä ja pinkkinä. Ihastuin tuohon limen-väriseen toppiin ja se olikin ihan kiva lisä kaappiin, jossa muuten oli pääasiassa pinkkejä toppeja, lukuunottamatta yhtä vaaleankeltaista. 

Nuo eXtreme-malliston treenivaatteet on suunniteltu ultrakevyestä materiaalista ja ne tuntuu päällä melkein kuin toiselta iholta. Materiaali on kaiken lisäksi lämpösäädeltyä, antibakteerista ja UV-suojattua.

Seuraavaksi voisikin tilata ainakin yhdet osakompressiohousut, Tritanium Shapeshifter mallistosta, jotka ovat kotimaista huippusuunnittelua. Värejäkin löytyy paljon erilaisia. 

Suosittelen tutustumaan Tritaniumin tuotteisiin, jotka ovat kaiken lisäksi kotimaisia!

(yhteistyössä Tritanium Finlandin kanssa)

Share this post:

2 Comments
  1. Enpäs olekaan kuullut tommosesta nettikaupasta, hienoja kuteita näyttää olevan. Ittekin tykkään ostella treenivaatteita ja vaikka niitä tarpeeksi onkin niin ei ne silti hukkaan mene, kunnolliset treenivaatteet. =)

    Kotimaisuus on kyllä pelkkää plussaa. =D

  2. Tanja

    Eikö olekin kivan näköisiä? Vaarallisia tuollaiset verkkokaupat 😀

Comments are closed.