Syksy saapui kaupunkiin

Nyt se sitten virallisesti saapui tännekin, syksy nimittäin. En sitten tiedä olenko hieman vinksahtanut vai mitä, mutta itse asiassa tykkään syksystä. Pirteät syysaamut, kun puissa on vielä värikkäitä lehtiä, osa niistä pudonnut maahan ja ne kahisevat jalkojen alla, kun käyt lenkillä. Vaikkakin yleensä tuo lenkki on ilta-aikaan, aamulla en pääse juoksun makuun ollenkaan. 
Syksyllä kaupunki hiljenee ja ihmiset pysyvät enemmän kotioloissa. 
Turussa jokirantakin hiljenee ja jokilaivat sulkevat sesongin loputtua, enää ei tarkene istua terasseilla. Mutta ei elämän tarvitse pysähtyä syksyn takia. Luonnossa on niin ihana liikkua ja valokuvailla. Syksy tuoksuukin hyvälle.


Meillä karvakorvakin käy porrastreeneissä VartiovuorellaJostain kyllä luin juuri tänään, että vielä olisi tulossa +20 asteen lämpötiloja, mutta sitä en usko ennen kuin näen.
Vaikka kyllä se sopisi hyvin syyskuun viimeiselle täydelle viikolle, jolloin mulla on viimeinen kesälomaviikko.
Mitään ohjelmaa en ole suunnitellut lomaviikolle, ilmeisesti lepuuttelen jalkoja ensimmäiset päivät puolimaratonin jäljiltä. Ja löytyyhän kotoa vaikka mitä tekemistä, kuten vaatehuoneen siivousta.. Mutta se voi odottaa jos tulee eteen jotain parempaa tekemistä. 🙂

Tänään tuli käytyä salilla heti töiden jälkeen ja kotiuduttua oli vuorossa tunnin kävelylenkki tuon karvakorvan kanssa. Samalla mietin miten tekisin tämän viikon juoksutreenien ja bootcamp-treenin kanssa. Tuo pakara vihoittelee niin pahasti, että ei meinaa nukuttua saada. Jospa vaan venyttelen ja rullailen foam rollerilla sitä ja teen kevyitä juoksulenkkejä alkuviikosta. Viikonloppuna voisi jo käydä juoksemassa vähän enemmän.

Oli hepokatti maantiellä poikittain…
Jos mä vaan vähän kosken..

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!Share this post: