Tavoite lähestyy

Viime viikonlopun polkujuoksulenkin jälkeen oli hieman epävarmaa saisinko nyt ihan loppuvuodesta asettamaani tavoitetta täyteen.
Polvi kipeytyi lenkin aikana liukastuessani ja jouduin jättämään leikin kesken noin 10 kilometriä aiottua aiemmin. Jalka sai levätä alkuviikon ja keskiviikkona kävin jo taas juoksemassa.

Alkusyksystä oli vielä valoisaa ja kuivaa

Meillä oli Vauhtisammakon polkujuoksukoulun syyskauden viimeinen treenikerta ja halusin mukaan. Pieniä logistisia ongelmia oli tällä kertaa, sillä mies tuli töistä kotiin lenkittämään koiraa eikä ehtinyt hakea mua töistä. Aamulla pakkasin juoksukamat mukaan töihin ja työpäivän päätteeksi vaihdoin treenivaatteet päälle, jätin kaikki ylimääräiset töihin yön yli ja tärkeimmät tavarat juoksureppuun. Lähdin juosten kohti treenin lähtöpaikkaa ja koska mulla oli hyvin aikaa, sain juosta kevyttä vauhtia. Matkaa kertyi vähän vajaa 5 kilometriä ja ehdin jopa hakea kaupasta banaanin jonka söin muita odottaessani.

Poluilla vuorossa oli ylä- ja alamäkitreeniä mutaisessa ja lumisessa maastossa. Siellä me mentiin pitkin metsäpolkuja otsalamppujen valossa. Ja kivaa oli!

Torstain iltalenkki

Eilen illalla puin nastalenkkarit jalkaa vähän puoli yhdeksän jälkeen ja tarkoituksena oli juosta kevyt noin 5 kilsan lenkki, mutta askel tuntui niin kevyeltä, että matka piteni 8,6 kilometriin 🙂 Vauhti pysyi kevyenä vähän yli puolenvälin, mutta loppumatkasta kiristin pikkuisen silti maltillisesti.

Ennen keskiviikon ja torstain lenkkejä mulla oli noin 75 kilometriä juostavana, jotta saisin 1000 juoksukilometriä täyteen tänä vuonna. Nyt jäljellä on vajaa 40 ja aikaa 10 päivää, tavoite lähestyy 🙂

Share this post:

2 Comments
  1. Anne

    Meillä sama tavoite! Mulla puuttuu enää noin 20 kilometriä, eiköhän se hoidu. Tsemppiä loppuvuoden juoksuihin!

  2. Tanja

    Kiitos samoin! Eiköhän se meiltä molemmilta hoidu 🙂
    Ihanaa joulua sinulle!

Comments are closed.