Jouluajan tasapainottelua

Viimeinen joulun pyhäpäivä menossa ja huomenna koittaa taas arki ja työpäivä. Vähän on tullut rauhoituttuakin, vaikka jonkin verran ollaan oltu menossa. Eikä sitä ihan laakereilla ole levätty treenienkään suhteen vaan lenkkareita olen kuluttanut joulunakin.

Herkkuja on tullut syötyä enemmän kuin laki sallii ja välillä alkoi olla vähän tukala olokin. Kun ei ole tottunut syömään niin hirveästi makeaa ja rasvaista on kroppa saanut kunnon herätyksen. Toki meillä on maltilla syöty kaikkea. Kinkku jäi kauppaan, sillä kun lapset eivät viettäneet joulua meillä tänä vuonna olisi ollut turhaa paistaa kinkku kahdelle. Sitä enemmänkin syötiin kalaa ja kasviksia. Laatikot, joista mieheni ei pahemmin välitä, korvattiin salaateilla ja keitetyillä perunoilla. Suklaata, juustoja ja keksejä niiden kanssa on tullut sitten syötyä hieman enemmän. Mutta kyllä sitä välillä saa herkutellakin 🙂

Jouluaaton polkulenkillä

Perjantaina käytiin siivouspäivän päätteeksi ensin ostamassa loput ruokatarvikkeet ja illalla taas rentouduttiin reilun tunnin Yin joogassa. Siitä oli hyvä lähteä rauhoittumaan kohti joulun pyhiä. Joulu on muuten sujunut läheisten kanssa rauhallisesti, mitä nyt parit juoksulenkit on tullut tehtyä ja tavoite sen kun lähenee. Nyt on enää vajaa 15 kilometriä tavoitteeseen, joten loppuviikosta varmaankin juoksen parilla lenkillä ne pois alta. Sen jälkeen pari-kolme päivää lepoa juoksusta ja kehonhuoltoa.
Huomenna toki ajattelin työpäivän jälkeen käydä salillä treenaamassa yläkroppaa vähän niin pysyy tasapainossa 🙂

Share this post: