Paluu arkeen

Viikonloppu meni jo kotona Turussa kaiken lomalla reissailun jälkeen. Ihan kiva olla kotona taas välillä, mutta olisin kyllä voinut lomailla vähän aikaa vielä. Onneksi on vielä vähän lomaa edessä reilun kuukauden kuluttua.

Lapista kotiuduttiin jo viikko sitten ja melkein heti jatkettiin matkaa Suomenlahden toiselle puolelle pariksi päiväksi. Tällä kertaa ei reissussa treenattu ollenkaan, mutta silti tuli liikuttua.
Lapissa kiskaistiin 30 kilsan lenkki tunturissa ja jonkun verran kävelyä ympäri Ylläksen ja Äkäslompolon maisemia. Tallinnassa käveltiin ihan muina turisteina ja vähän shoppailtiinkin.
Askeleita kertyi viikon aikana ihan mukava määrä vaikkei käyty juoksemassa kuin kerran.

Viikon 29 askeleiden keskiarvot sekä lauantain ja sunnuntain askelmäärät

Kun reissusta päästiin kotiutumaan, alkoi myös treenit, vaikkakin pehmeällä laskulla.
Torstaina käytiin salilla aloittamassa uusi treeni ja perjantaina käytiin juoksemassa Ruissalon teitä. Se juoksu olisi voinut mennä paremminkin. Voimaton olo ja lopulta Ventolinen tarve aiheutti mulle lyhyemmän lenkin kuin mitä olin suunnitellut. Mies juoksi hieman pidemmälle.
Käännyin 6,5 kilsan jälkeen takaisin päin ja jatkoin juoksua siten, että juoksin 5 minuuttia ja kävelin 1 minuutin. Tällä tavoin jaksoin takaisin autolle ja sain lopulta kasaan 12 kilsaa. Siinä sitten venyttelin ja kävelin vähän aikaa miestä odotellessani niin jalatkin palautuivat.

Loman aikana olen myös uudestaan aloittanut joogan, joka jäi viime talvena jostain syystä ohjelmistosta kokonaan. Ja sen kyllä huomaa 😀 Jooga on tullut takaisin jäädäkseen ja syksymmällä edessä on vielä ohjattuakin joogaa. Siihen saakka toimii tv ja YouTube.

Lauantaina käytiin Aurajoen rannassa katsomassa mahtavia purjealuksia, kun Turkuun oli saapunut Tall Ships Race ja sunnuntaina istuin kuopuksen kanssa Ruissalon rannalla lähes koko päivän katsomassa, kun alukset lähtivät kotimatkalle. Oli ne hieno näky!

Kesäloma päättyi kauniissa auringonpaisteessa olosta nauttien ja tänään on edessä työpäivä taas.
Aamusalin kautta hakemaan virtaa ensimmäiseen viikkoon viidestä ennen seuraavan loman alkua. Silloin suunnataankin hieman kauemmaksi ja ehkä myös liikutaan vähän enemmän, kuin tällä lomalla.

Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille!

Share this post: