Hyvää Ystävänpäivää ja ihanaa viikonloppua!

On mulla ihana mies! Tällainen mua odotti kotona kun tulin töistä kaupungin kautta kotiin.


Itse kävin töiden jälkeen kampaajalla hiusten leikkuussa ja värjäyksessä. Olihan ne taas kasvanut ihan hirveesti. Ja juurikasvukin oli aivan kauhea! 
Mulla oli tietty visio mielessä uudesta tyylistä ja taas kerran Veera onnistui toteuttamaan toiveet! Olen nyt muutaman vuoden luottanut Parturi-Kampaamo Paris’n Veeran kampaajataitoihin enkä vielä kertaakaan ole pettynyt! Se on niin kiva mennä sinne kun tietää, että ei tarvitse jännittää lopputuloksen takia.
Alla kuvat ennen ja jälkeen. (Sori kuvanlaatu, kännykällä otettu peilin kautta ja sillä väärän puolen kameralla vielä…)
Mutta siis lopputulos näkyy ja onhan ero huima!
Ja musta tuli taas punapää 🙂


Huomenna on edessä juhlat ja niihin on kiva mennä kun sai päänkin päivitettyä, vaikka ei pelkkä kampaus ihmeitä tee 😉

Tänään on myös pakkolevon viimeinen päivä ja maanantaina viimeistään pääsee taas salille!!! Hiljakseen pitää aloitella, mutta ainakin saa mennä jotain tekemään. Ihan kauheeta tällainen pakkolepo, vaikka en usko että olisin edes jaksanut kunnon treeniä tehdäkään. 

Kaikenlaisiin flunssiin ja pöpöihin kyllästyneenä kävin tänään Lifessa ja ostin itselleni Leaderin Chlorellaa.

Klorella on runsaasti ravintoaineita sisältävä levä. Se on monipuolinen ravintolisä, erinomainen energialisä urheilijoille ja immuniteetin vahvistaja toipilaalle.
Chlorella sisältää klorofyllia, vitamiineja, proteiinia ja kivennäisaineita.
Sitä myydään jauheena ja tabletteina. Itse ostin jauheen joka on helppo sekoittaa juomiin, mysliin tai pirtelöihin. Jauhe on gluteeniton, laktoositon, makeuttamaton ja lisäaineeton. Chlorellaa myy luontaistuotekaupat, apteekit ja ainakin Fitnesstukku.

Ei muuta kuin mukavaa Ystävänpäivää ja ihanaa viikonloppua!!

Share this post: