Hero-treeni Turussa

Viime lauantaina pääsin mukaan Suunnon edustajana tämän kesän ensimmäiseen Hero-treeniin, joka järjestettiin Turussa Kupittaanpuistossa.

Perjantain sateisen illan jälkeen aamu näytti ihan erilaiset kasvot, kun aurinko paistoi erittäin lämpimästi. Pakkasin autoon esittelypöydän ja pari lippua, jotka posti toi aiemmin viikolla ja nappasin mukaan setin Suunto9-testikelloja. Matkan varrella pysähdyin ostamaan vähän evästä ja nappasin Kupittaan juna-asemalta mukaan Hannan, joka tuli Helsingistä mun kaveriksi tapahtumaan.

Puistossa oli paikalla jo Nanna ja muut herolaiset, jotka olivat matkanneet Helsingistä autolla sekä toisen yhteistyökumppanin Yvetten porukkaa. Alkuun katsottiin mihin eri treenipisteet tulee ja missä meidän paikka tulisi olemaan. Pöytä kuntoon ja liput valmiiksi eikä muuta kuin treenaajia odottamaan.

Porukkaa alkoikin tulla paikalle pikkuhiljaa ja heidät jaettiin neljään eri ryhmään treenipisteiden mukaan. Nannan treenipiste tuli meidän kellopisteen viereen ja siihen treeniin oli tarkoitus testata myös Suunto9-kelloa. Annettiin kellot halukkaille ja lähes kaikki niitä testasikin. Ohjeistettiin käyttöönotto ja jäätiin seuraamaan miten ryhmä toisensa jälkeen veti mahtavat treenit läpi helteisessä auringonpaisteessa. Hattua pitää nostaa kaikille, jotka kolme ja puoli tuntia vetivät sykkeet korkealla ja intoa täynnä ohjatut treenit.

Tuo Suunto9 sopii lähes kaikkeen treenaamiseen, sillä siitä löytyy 80 eri treenimoodia ja useita erilaisia asetuksia treeneihin. Akunkesto on parhaimmillaan 120 tuntia ja aktiivisessa treenissä 25 tuntia. Sykkeen saa mitattua joko ranteesta tai sykevyöllä ja gps auttaa pysymään reitillä vaikka juoksussa ja pyöräilyssä.  Sen kanssa voi seurata myös treenin intensiteettiä ja treenin jälkeisen palautumisen tarpeen, kun kello oppii pikkuhiljaa lukemaan käyttäjäänsä. Lisäksi se laskee treenin tehosta ja sinun syöttämistäsi henkilötiedoista asetuksissa miten paljon kulutat treenin aikana.
Suunto9 laskee askeleet ja jopa uniaikaa jos se on kädessä myös nukkuessa.

Monipuolinen kello kyseessä ja itselläni se on ollut käytössä kohta vuoden ja olen erittäin tyytyväinen siihen ollut. Oma kelloni on kyseisestä kellosta Baro-malli, joka mittaa korkeuserot ilmanpaineen mukaan ja on tarkempi kuin GPS:llä mitattaessa.
Itse olen testannut sitä kaikessa treenissä mitä olen tehnyt niin salilla, juoksussa, pyöräilyssä kuin joogassa ja venyttelyssäkin.

Käy tutustumassa kelloon joko seuraavissa Hero-treeneissä tai lähimmässä Intersportissa 🙂

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: