1000 Mile sukat testissä!

Itselleni tärkeimpiä asioita juoksussa on kunnolliset ja itselle sopivat juoksukengät sekä sukat.
Kenkäpuoli on ollut kunnossa jo tovin ja vahvasti tuntuu sille, että nyt on löytynyt myös sukat jotka sopivat hyvin omiin spekseihini.

Minulle tärkeintä on juoksussa ja polkujuoksussa se, että jalat voivat hyvin eikä tule hiertymiä eikä rakkoja, varsinkin diabeetikkona jalkojen vointi on yksi tärkeimpiä asioita ja siihen kyllä kannattaa kaikkien panostaa.

Olen nyt testaillut 1000 Mile sukkia niin polkujuoksussa, radalla kuin asfaltillakin. On tullut juostua pitkiä ja rauhallisia lenkkejä sekä kovempiakin vetoja.

Ensimmäisiä kertoja kun sukkia laittoi jalkaan niiden kaksikerrosrakenne tuntui hieman oudolta jalkaan, mutta siihen tottui jo muutaman minuutin kulutta. Hieman se kyllä nosti skeptisyyttä sukkien toimivuudesta sillä sukkien luvataan olevan pehmeät jaloille, vähentävän rakkoja sekä pitävän jalat kuivina. Turhaan epäilin ensimmäisellä lenkillä tuota, sukat olivat juuri sellaiset joiden niiden luvattiin olevan. Hämmästyin jopa miten kuivana ja viileänä jalat pysyivät vaikka ensimmäinen lenkki helteessä ja heti reilut parin tuntia.

Luottovarusteet poluilla!

1000Mile sukissa on akillesjänteen kohdalla oma paksumpi tukisuoja, tämän lisäksi sukat antavat hyvän tuen kantapäälle ja varpaille.  Vaikka sukissa on siis kaksikerrostekniikka niin silti ne ovat viileät jalassa ja ne hengittävät hyvin. Eli vaikka sukan sisällä on toinen ohuempi sukka niin se ei tarkoita että ne olisivat kuumat ja jalkasi paahtuisivat, päinvastoin, minulla on jalat olleet kuivemmat kuin muilla sukilla.

Mikäli haet sukkia jotka ovat jaloissa huomaamattomat, pehmeät sekä vähentävät sukkien ja kengät väliltä kitkaa ja näin ollen eivät aiheuta hiertymiä ja rakkoja niin tässä sinulle sellaiset.

Testissä olleet sukat:

1000Mile Fusion Anklet
1000Mile Fusion 
1000Mile Breeze Lite
1000Mile Diabetic sock

⇩⇩⇩⇩


IG
Facebook

Share this post: