1000 mile sukat takaa lenkit ilman rakkoja

(* Yhteistyössä Luntago Trading kanssa)

Diabetes ja juoksu harrastuksena ovat sellainen yhdistelmä, että varusteiden pitää olla kohdillaan ettei tule jalkojen kanssa ongelmia.

Yksi osa toimivassa yhdistelmässä on kenkien lisäksi luonnollisesti juoksusukat.
Itse tutustuin 1000 Mile sukkiin ensi kerran noin vuosi sitten ja tämän jälkeen sukista onkin tullut vakiovaruste kun lähden lenkille.

1000 Mile sukista suosikkini tekee se, että vaikka olen juossut niillä jos jonkinmoisessa kelissä ja maastossa niin rakon rakkoa tai hiertymää ei ole jalkoihin tullut, ei vaikka joskus on juostu poluilla useampiakin tunteja märin jaloin, tai radalla kaatosateessa maratreeniä. Tämä on se suurin syy miksi näitä sukkia tykkään pitää ja voin suositella niitä muillekin.

1000 Mile sukat tarjoavat sukan joka on ohut , viileä jalassa ja miellyttävä sukka, vaikka onkin kitkaa vähentävät 2-kerrosrakenteinen sukka.

1000 Mile sukissa on myös akillesjänteen kohdalla oma paksumpi tukisuoja, tämän lisäksi sukat antavat hyvän tuen kantapäälle ja varpaille.

Mikäli kaipaat sukkia jotka ovat jaloissa huomaamattomat, pehmeät sekä vähentävät sukkien ja kengän väliltä kitkaa ja näin ollen eivät aiheuta hiertymiä ja rakkoja niin tässä sinulle sellaiset.

Tarkempia tietoja löydät täältä!
IG
Facebook

Share this post: