Naisille suunnattu Salomon Adv Skin 8 W -juoksuliivi

(Sisältää *mainoslinkkejä)

Pitkillä juoksumatkoilla niin maantiellä, kuin poluillakin mukavuus varusteissa on tärkeää. Itse haluan, että varusteisiin voi luottaa, ne ovat hyvin istuvia ja käytännöllisiä.

Miesten ja naisten anatomia on erilainen ja myös Salomon on tämän huomioinut. Sain muutama viikko sitten Salomonilta naisille suunnatun juoksuliivin, Salomon Adv Skin-sarjaan kuuluvan 8 litran juoksuliivin ja olen erittäin tyytyväinen ollut siihen. 
Olen aiemmin käyttänyt vanhaa mallia olevaa 12 litraista liiviä, uudempaa 5 litran liiviä sekä uudempaa 12 litran liiviä. Tuo 5 litrainen oli ihan riittävä viime vuoden Karhunkierroksen 55 km matkalle, mutta jo pidemmille matkoille voi hieman suurempi olla ihan hyvä. 
Tämä uusi 8 litran naisille suunnattu juoksuliivi eroaa ”perinteisestä” mallista siten, että esimerkiksi pehmytpullot ovat erimuotoiset kuin ennen ja niissä on pidempi juomaletku. *Salomon Adv Skin 8W -juoksuliivin mukana tulee kaksi pehmytpulloa. Muotoilu on tehty naisille sopivaksi leventämällä ja lyhentämällä pitkittäissuunnassa pulloa, kuitenkaan vetoisuutta pienentämättä. Siihen menee sama 500 ml nestettä edelleenkin. Tuon pehmytpullon tasku on siirretty rinnan päältä alemmaksi, joten se ei aiheuta lisäpainetta rintojen kohdalle. Samoin kangas on nyt rintojen kohdalta kahteen suuntaan joustava, jolloin se antaa myöden joka suuntaan kiristämättä. 
Kainaloiden kohdalta tämä naisten malli on hieman pienempi eli kainaloaukot on pikkuisen pienemmät kuin yleismallissa. Itselläni tämä on tuonut paremman istuvuuden jonka myötä liivi istuu vieläkin napakammin kuin tuo toinen malli kuitenkaan tuntumatta kireältä tai pieneltä.
Löysin jopa lisää taskuja käyttöön, kun tutkin liiviä kunnolla. Vilkaise tuolta YouTube-kanavan videosta mistä taskuista on kyse 😉
Nämä ovat kuitenkin kaikki sellaisia ominaisuuksia, jotka kannattaa testata koska me naisetkin olemme kaikki eri mallisia. Yksi malli sopii yhdelle ja toinen toiselle. Sen huomion olen kuitenkin tehnyt, että näissä Salomonin juoksuliiveissä on sen verran hyvät ja laajat säätömahdollisuudet, että kaikki mallit olen kyllä tähän mennessä saanut hyvin istuviksi 🙂
Tässä 8 litran naisten mallissa on myös taskujen paikkaa siirrelty hieman. Pehmytpullojen päältä on vetoketjutaskut siirretty sivummalle, jolloin painoa saadaan tasattua paremmin ympäri liiviä. Taakse saa tuttuun tapaan laitettua juomarakon, mutta sen lisäksi takana on iso vetoketjutasku, johon saa lisäenergiaa, vaihtovaatteita tms mukaan helposti. Pidempiä matkoja varten saa myös juoksusauvat kiinnitettyä liiviin joten kädet vapautuvat, kun sauvoille ei ole tarvetta. 
Itselläni tämä *Salomon Adv Skin 8 set W -juoksuliivi oli mukana viime viikonlopun reilun 30 km:n polkujuoksulenkillä. Nestettä ja ravintoa oli mukana riittävästi jopa 6 tunnin reissuun ja lisänä vielä kaikki muut tarvittavat varusteet eikä liivi ollut edes vielä täynnä. Hyvin olisi mahtunut vielä extraenergiaa ja vaikka takkia tms varustetta. 
**Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä (mainoslinkkejä). Suosittelemme vain niitä tuotteita ja palveluita, joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. 
IG
Facebook

Share this post: