Proteiinipannaria aamupalaksi

Tänään on lauantai. Sain nukkua hieman pidempää kuin arkiaamuina ja tulikin nukuttua melkein 8 tunnin yöunet. Aamulla olo oli levännyt ja jotenkin on niin kiva viikonloppuisin saada heräillä rauhassa.
Päivän suunnitelmissa meillä on polkujuoksua. Ei mikään kovin pitkä lenkki, sellainen sopiva muutama kilometriä. Mennään katsomaan onko polut pahasti jäisiä. Onneksi on nastakengät juoksua varten, niin voi luottaa pitävyyteen vähän paremmin, kuin perus juoksukenkien kanssa. Vaikka ei ne viime viikonloppunakaan niin hyvin mua pystyssä pitäneet. Paitsi, että en kaatunut liukkauden takia vaan kompastuin maassa makaavaan oksaan 😀 Mies juoksi edellä, nosti kantapäällään oksan ilmaan ja mun tossun kärki nappasi kiinni sen alle ja siinä olin mahallani nauramassa. Sääressä muistona mustelma, samoin vasemmassa käsivarressa. Jospa tänään katsoisin tarkemmin mihin astun enkä ole ihan miehen kontissa kiinni 😀

Tein meille tänään aamupalaksi nopean proteiinipannarin. Oli ihan maistuvaa, kuivahkoa ehkä hieman. Onneksi pakastimessa oli mansikoita ja mustikoita, niin saatiin vähän mehukkuutta niistä. Ensi kerralla yritän pitää pannarin pari minuuttia vähemmän aikaa uunissa.

Tuohon pannariin kahdelle hengelle laitoin 2 kananmunaa, 2 dl kauramaitoa ja 1.5 dl suklaan makuista proteiinijauhetta. Kaikki aineet sekaisin ja voidellussa vuoassa uuniin 200 astetta noin 20 minuuttia. Ehkä 175 astetta olisi kiertoilmauunissa riittänyt ja 17 minuuttia 🙂

Kannattaa kokeilla!

Me lähdetään nyt poluille. Ihanaa lauantaita!

Made us some protein pancake in oven for pre-run breakfast. All You need is 2 eggs, 2 dl oat milk and 1,5 dl protein powder. 200 degrees in oven and 17-20 minutes. Top with berries and enjoy!
We’re now off for some trailrunning. Have a nice Saturday You all!

Share this post: