Pimeää juoksua

Kyllä juokseminen vaan on kivaa! Eilen tuli taas tämä todettua, kun pääsi juoksemaan Vauhtisammakon porukan kanssa ympäri Urheilupuiston polkuja ja mäkiä. Vähän kovaa vauhtia vaan juostiin sinne ja alkulämmittelyssä jo muutamilla sykkeet hakkasi huipuissa. 😀 Sellaista sattuu välillä. 
Juostiin parijuoksuna siten, että tultiin vastaan paria, juostiin siis eri suuntiin. 
Kuvia ois ollut kiva napsia, mutta puhelin ei ollut mukana ja oli siellä aika pimeäkin juosta. Pitää varmaan ostaa otsalamppu ettei pääse eksymään näissä syksyn treeneissä. Ei ollut vain porukka mikä oli pimeää 🙂
Puoli tuntia kierrettiin reittiä ja kilometrejä tuli yhteensä vähän reilu 6.


Bananas are for monkeys, tässä siis mun välipala 🙂

 Sunnuntainakin menin juoksemaan, mutta taas kerran iski migreeni. Oltiin juostu lenkistä noin 20 minuuttia, kun silmissä säkenöi ja sahalaidat vilisti näkökentässä. Tiesin, että jos jatkan niin tulee vielä lisäksi päänsärky. Lähdin siitä sitten kävelemään takaisin Kupittaan suuntaan, johon olin jättänyt auton. Matkalla pikkuisen nuo salamat väheni ja uskalsin ajaa kotiin. Päänsärky ei onneksi ehtinyt iskeä ihan kauheana, koska sain otettua lääkkeen ajoissa. Saisi kyllä nämä migreenit taas jättää mut rauhaan, kun moneen vuoteen ei tarvinnut siitä kärsiä.

Maanantaina käytiin salilla tekemässä rinta-, olka- ja ojentajatreeni. Nyt on sitten omat painot päivitetty uudelle tasolle siinäkin. Ainakin paino- ja toistomäärä. Sain penkkipunnerruksessa vietyä läpi 30 kilolla 2×10 ja 1×8 toistoa. Jee! Jotain sitä on oikein tullut tehtyä. Eihän tuo välttämättä kaikille ole mikään loistosuoritus, mutta mulle se on. Keväällä en saanut tehtyä penkkipunnerruksia ollenkaan, kun olkapää oli sökönä ja vuosi sitten en olisi saanut tehtyä edes 20 kilolla tuota toistomäärää 🙂 

Eilen aamulla ennen töihin meno kävin Vauhtisammakolla Galileossa. Se on ainakin mulla auttanut lihasten kunnossa pitoon. Ei ole pahemmin penikat vaivanneet eikä muutenkaan pahoja jumeja ole ollut kesän jälkeen. Suosittelen kokeilemaan!

Tänään olikin vapaapäivä treeneistä, lepopäivä siis. Ja mitä mä sitten keksinkään, leivoin meille sämpylöitä 🙂 Tuossa ne pöydällä tuoksuu. Vielä en ole maistanut yhtään, vaikka ne on parhaimmillaan tuoreina, pikkuisen lämpiminä. Enkä muuten tehnyt mitään terveyssämpylöitä vaan ihan perus vehnä-kaurahiutalesämpylöitä. Näin tällä kertaa.

Kohta ajattelin juoda iltateet ja maistaa samalla sämpylöitä. Sen jälkeen istun sohvan nurkkaan ja otan mun uuden kirjan lukemiseksi. Kerron sitten mielipiteen kirjasta, kun saan sen luettua.

Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!


Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Hei joo kerro sit mielipide kirjasta! Tahtoo kuulla! Hyvältä kuullostaa sun treenit…ilman migreeniä kylläkin!! 🙂 Meniko ohi nopeasti? Ootko ihan pelikunnossa jo?

  2. Tanja

    Enköhän mä jo kunnossa ala olemaan. Eilen jo jaksoi suhteellisen hyvin mennä mukana ? Sullekin tsemppiä sen flunssan kokonaan selättämiseen!

Comments are closed.