Kuntoilua ja messuja

Viikonloppu meni aika hujauksessa taas kerran.
Perjantaina mentiin suoraan töistä salille tekemään jalkatreenit ja kaupan kautta kotiin. Ilta meni rauhallisesti kotona ollessa. 
Eilen aamulla käytiin ensin tekemässä vetotreenit. Hölkkäiltiin tuohon lähellä olevalle pururadalle, tai oikeastaan sinne vievälle pyörätielle. Jätettiin vesipullot starttipaikkaan ja vähän venyteltiin vielä. 
Juostiin 1 kilsan vetoja 6 kertaa. Yhteensä siis 6 kilsaa. Vauhti jota piti juosta laskettiin siitä, mikä aika mulla meni 10 km juoksuun silloin muutama viikko sitten. Tarkoitus oli kiristää vauhtia joka vedolla hieman. 
Mikäs siinä kauniissa syysaamussa oli juostessa. ihan kivaa se oli, vaikkakin rankkaa.


Aurinkoinen juoksuaamu

Vähän otti voimille
Loppukiri, viimeinen veto


Juoksun jälkeen ohjattiin auton nokka kohti Turun Messukeskusta, jossa oli ruoka- ja viinimessut sekä kirjamessut. Sain liput meille suoraan Messukeskukselta. Mä tykkään käydä messuilla, kun yleensä aina löytyy jotain uutta kiinnostavaa. Sitä en kyllä ymmärrä, että ihmiset jonottaa vapaaehtoisesti 5-10 minuuttia sitä varten, että saavat maistaa juustopalan tai pari. Ennemmin ostan tuotteen joka kiinnostaa ja maistelen sitten kotona. Jos jonoa ei ole niin maistan kyllä ensin mielellään. Mutta en siis jonottelisi noin kauan.


Tässä meidän messutuliaisetMeille tarttui kotiin mukaan suklaata tietysti. Ostettiin neljää erilaista Fazerin 70% suklaata, yksi perusmaustamaton suklaa, minttusuklaa, maissisuklaa ja kahvi-kardemummasuklaa. Hyviä oli!
Gainomaxilta ostettiin energia- ja proteiinipatukoita, koska niitä meillä kuluu aika paljon. 
Messuilla oli mukana myös Intiaanisokerin edustaja, jolla oli myynnissä myös Jaksamisleipää. Intiaanisokerista kerroin aiemmin, kun tehtiin siitä jaksamisjuomaa juoksutreenejä varten. 
Me valittiin kotiin mukaan sipulilla maustettu Jaksamisleipä. Muita vaihtoehtoja on Chia-Omega3-leipä, perinteinen maustamaton leipä, gluteeniton leipä ja intiaanisokerilla maustettu keksi, joka on siis makea. 
Lisäksi ostettiin kvinoaa Rainingon Luomutilan pisteestä. Tuo onkin lähikvinoaa, sillä Rainingon Luomutila on Liedossa. Ja jos on kvinoan suurkuluttaja, kannattaa käydä ostamassa kvinoat suoraan tilalta, koska sieltä sen saa edullisimmin. 
Kirjamessujen puolella kierreltiin myös katselemassa ja sain kotiin lisää luettavaa. Mies osti mulle Eva Wahlströmin kirjan, Rajoilla. Odotan, että illalla juoksulenkin jälkeen pääsen lukemaan sitä. Kerron kirjasta lisää kunhan se on luettu.
Messuilla oli niinkuin yleensä aina, aika paljon porukkaa ja mekin oltiin siellä varmaan pahimpaan ruuhka-aikaan, lauantaina heti puolenpäivän jälkeen. 
Hyvin päästiin silti katsomaan kaikki meitä kiinnostavat tuotteet. 

Illalla oli kiva istua sohvalle muutaman suklaapalan ja viinilasillisen kanssa katsomaan telkkarista Amazing Racen aloitusjaksoa.
Messut jatkuvat vielä tänään, eli jos kiinnostaa yhtään, niin lähde katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Messut on avoinna 10-17.
Minä lähden illalla juoksulenkille Vauhtisammakon porukan kanssa 🙂

Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Mukavaa juoksulenkkiä! Itse koitan huomenna päästä taas liikkeelle 🙂

  2. Tanja

    Kiitos Junsu! Toivottavasti pääset taas mukaan pian! ?

Comments are closed.