Jaksamista lenkille ja treeneihin

Viikko sitten kävin mieheni kanssa tutustumassa Turun Messukeskuksessa Ruoka- ja Viinimessuihin sekä Kirjamessuihin. 
Ruokamessuilla törmäsin jo ennestään tuttuun yritykseen Masajoon
Kirjoitin aiemmin keväällä Masajon Ruususuolasta ja Intiaanisokerista, joista teemme juoksulenkkejä varten välillä jaksamisjuomaa. Tuosta jaksamisjuomasta voit lukea täältä.
Messuilla heillä oli mukana Intiaanisokerin ja ruususuolan lisäksi Jaksamisleipää. Ihastuttiin sipulilla maustettuun Jaksamisleipään ja saatiinkin kotiinviemisiksi paketti. 


Eilen aamulla sitten ennen salitreeniä juotiin kahvit ja syötiin parit Jaksamisleivät chiligoudan kanssa. Ja kyllä oli hyvää!
Jaksamisleipä on idätetystä täyssoijasta ja speltviljasta tehty ohutleipä, jossa on tavallista runsaampi ravintosisältö. Se sisältää geenimanipuloimatonta täyssoijaa, joka on idätetty ennen jauhamista. Luonnollinen idättäminen aktivoi soijapavun entsyymivarastot niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi.
Tästä johtuen ravintoarvot, kuten  antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu lisääntyvät. Jaksamisleipä sisältää hitaita hiilareita eli glykeeminen indeksi on matala. Jaksamisleipä antaa jaksamista siis pidemmälle ajalle ja tasaisesti.


Jaksamisleipää voi suositella laihduttajille ja diabeetikoille, urheilijoille, lapsille, kasvisruokailijoille ja vegaaneille sekä kaikille terveen ravinnon ystäville.
Se on erittäin kevyt kantaa mukana, joten Jaksamisleipä on todella hyvä ottaa mukaan esim. vaelluksille tai pidemmille pyöräretkille. Se sopii hyvin välipalaksi työpaikalle, kotona tai vaikka pitkille ajomatkoille. 
Jaksamisleipää voi tarjota juhlillakin pieninä suupaloina vaikka hyvän juuston tai levitteen kanssa.

Eri makujakin löytyy muutama. On ihan perinteinen maustamaton Jaksamisleipä, sipulilla maustettu, Chia Omega-3 leipä, gluteeniton Jaksamisleipä ja lisäksi makean nälkään Intiaanisokeri-keksi. Tuo Intiaanisokeri-keksi oli myös hyvän makuinen ja vie hyvin makeanhimon mennessään. 

Näitä Jaksamisleipä-tuotteita saa luontaistuotemyymälöistä ja myös useista ruokakaupoista. Täältä pääset katsomaan jälleenmyyjät.

Kannattaa hakea hyvät ja tehokkaat välipalat! 


Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Hei kiitti vinkistä Tanja!! Pitääkin testailla näitä tuotteita! 🙂

  2. Tanja

    Suosittelen kyllä! Meillä käytetään tavallisen sokerin tilalla melkein kaikkeen tuota Intiaanisokeriakin. Ja nämä leivät on tosi hyviä ja kun ne on vielä terveellisiäkin niin eihän niitä voi vastustaa ?

Comments are closed.